Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλτσάς διετίας στον Ιστορικό!

Στην απόκτηση του Νίκου Καλτσά προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (02/07) ο Πανιώνιος! Οι κυανέρυθροι συμφώνησαν σε όλα με τον 23χρονο ποδοσφ...

Στην απόκτηση του Νίκου Καλτσά προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (02/07) ο Πανιώνιος!


Οι κυανέρυθροι συμφώνησαν σε όλα με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, με τον πρώην παίκτη της Καλλιθέας να υπογράφει το νέο του διετές συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους.

Να σημειωθεί πως ο Καλτσάς είχε γεμάτες σεζόν με την Καλλιθέα στο πρωτάθλημα της Football League και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ, όπου ο Ιστορικός χρειαζόταν -χωρίς αμφιβολία- ενίσχυση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καλτσά. Ο 23χρονος (28/06/1990) αμυντικός μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διαρκείας 2 ετών. Την Τρίτη μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα στις εγκαταστάσεις του "Απήλιον".

Ο Νίκος Καλτσάς πριν την υπογραφή του συμβολαίου του, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Χρήστου Δάρα.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Μεταγραφές Β εθνικής.Ρε άντε πάρτε κανά αμυντικό χαφ της προκοπής.Μέχρι και το Απολλωνάκι πήρε ενδεκαδάτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταγραφές Β εθνικής.Μεχρι και το Απολλωνάκι πήρε ενδεκαδάτους.Αντε πάρτε κανά αμυντικό χαφ της προκοπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ?? ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΗ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ {ΚΑΛΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ}.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΚΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΦ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή