Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμπάνταης στα panionianea.gr: «Ακόμα πιο δύσκολη η νέα χρονιά»

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης Τα panionianea.gr συνάντησ...

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης

Τα panionianea.gr συνάντησαν τον έμπειρο επιθετικό του Πανιωνίου στη Νάουσα, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της η ομάδα και μίλησαν μαζί του-μεταξύ άλλων- για τη νέα σεζόν, για το «χτίσιμο» των κυανέρυθρων στην πόλη της Ημαθίας, αλλά και για την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο 31χρονος άσος αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ της ομάδας, ενώ τόνισε πως αν ο Ιστορικός πετύχει φέτος τον στόχο του, τότε στο μέλλον ο σύλλογος θα ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεωνίδα Καμπάνταη στα panionianea.gr

-Λεωνίδα πως περιμένεις τη νέα σεζόν για τον Πανιώνιο;

«Θεωρώ πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολη η νέα χρονιά από την προηγούμενη. Υπάρχουν και σημαντικές απώλειες προσώπων για τον Πανιώνιο και νομίζω πως χρειάζονται ακόμα κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα. Το καλό είναι ότι θα βρίσκονται και άλλες ομάδες στο ίδιο επίπεδο, αλλά όπως είπα η χρονιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι, φίλαθλοι, διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι παραπάνω και από το 100% των δυνατοτήτων μας για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

-Πες μου για την δουλειά που γίνεται έως τώρα στην προετοιμασία;

«Διπλές προπονήσεις όπως σε κάθε προετοιμασία. Είναι αρκετά δύσκολα, αρκετά επίμονα, όμως το καλό είναι ότι βγαίνει ευχάριστα. Υπάρχει καλό κλίμα και το καινούργιο προπονητικό τιμ θεωρώ πως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και στηρίζει σωστά τους ποδοσφαιριστές. Χειρίζεται σωστά το κομμάτι της ψυχολογίας, αφού οι μέρες εδώ είναι πολλές. Από εκεί και πέρα, στα φιλικά θα φανεί σε τι κατάσταση βρισκόμαστε σιγά-σιγά και ελπίζω να τελειώσουμε καλά από εδώ την προετοιμασία μας και να γυρίσουμε όλοι υγιείς».

-Τι προσπαθεί να σας περάσει ο κ.Παντελής;

«Έχει καταλάβει και ο ίδιος πόσο δύσκολο έργο έχει να κάνει. Έχει να δουλέψει κυρίως με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας παιδιών, που μερικοί είναι και πρώτη φορά στην Σούπερ Λιγκ. Έως τώρα το διαχωρίζεται σωστά και προσπαθεί καθημερινά να μας περάσει την δική του νοοτροπία και φιλοσοφία. Ακόμα, όμως, είναι πολύ νωρίς να πούμε πολλά πράγματα για τον οποιοδήποτε».
-Οπότε ο στόχος της ομάδας, όπως είπες και εσύ, θα είναι η παραμονή…

«Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι η παραμονή. Είμαστε και φέτος μία σχεδόν καινούργια ομάδα. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες, έχουμε χάσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές σε σημαντικές θέσεις. Βέβαια και πέρυσι ο Πανιώνιος ξεκινούσε από το μηδέν και τα κατάφερε. Θα φανούν πολλά και στα φιλικά και στα πρώτα παιχνίδια. Το καλό είναι ότι ξεκινάει και νωρίς το πρωτάθλημα και δεν θα αργήσουμε να έχουμε εικόνα».

-Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για την κλήρωση του πρωταθλήματος;

«Αργά ή γρήγορα με όλους τους αντιπάλους θα παίξουμε. Σκοπός είναι η σωτηρία και θα πρέπει όλοι μας να έχουμε εκεί το μυαλό μας. Δεν θα πρέπει να ξεφεύγουμε, όπως έγινε και πέρυσι που ξεκινήσαμε σπουδαία το πρωτάθλημα και λίγο ξεφύγαμε στην πορεία. Χρειάζεται υπομονή φέτος όλη τη σεζόν, κυρίως και από τον κόσμο, γιατί θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και νομίζω και κομβική αν καταφέρει ο Πανιώνιος να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ».

-Η αλήθεια είναι πως οι δύο τελευταίες χρονιές ήταν από τις δυσκολότερες του συλλόγου…

«Ναι, ήταν από τις δυσκολότερες του Πανιωνίου και πιστεύω ότι αν και φέτος πετύχουμε τον στόχο μας, τότε η ομάδα θα είναι και οικονομικά πολύ καλύτερα και θα αφήσει πίσω της τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον».

-Τι περιμένεις από το νέο πρωτάθλημα, με δεδομένο και ότι θα αυξηθούν οι ομάδες;

«Θεωρώ ότι θα έχουμε και πάλι τριών ταχυτήτων πρωτάθλημα. Δύο άντε τρεις ομάδες θα ξεφύγουν στην βαθμολογία όσον αφορά τον τίτλο. Από εκεί και πέρα θα υπάρχει ένα επίπεδο ομάδων που θα είναι οικονομικά ανεξάρτητο και θα παίζουν χωρίς άγχος και τη νέα σεζόν όλη η ουσία θα είναι στην ουρά της βαθμολογίας, όπως και πέρυσι».
-Βλέπουμε πως έχεις ξεκινήσει δυνατά στην προετοιμασία της ομάδας. Πως νιώθεις ενόψει της νέας χρονιάς;

«Η αλήθεια είναι πως έχω ξεκινήσει πολύ καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαι γερός και δεν έχω χάσει καμία προπόνηση έως τώρα και θέλω να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς όσο μπορώ. Το σημαντικό για μένα είναι να είμαι καλά».

-Και τέλος ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου…

«Ο κόσμος έχει περάσει δύσκολα, όπως αυτή τη στιγμή βιώνουμε και εμείς τις δυσκολίες της ομάδας. Όσο μπορούν και όσο τους επιτρέπουν τα προσωπικά προβλήματα που έχει ο καθένας, πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και τα νέα παιδιά. Χωρίς γκρίνια, με πολύ υπομονή, γιατί κανένας από την ομάδα δεν θέλει το κακό του Πανιωνίου. Όλοι θέλουμε να είμαστε στο τέλος ικανοποιημένοι από όσα πετύχει η ομάδα».

2 σχόλια

  1. Γιάννης Ηλιανόπουλος20 Ιουλίου 2013 στις 10:45 π.μ.

    "Ο κόσμος έχει περάσει δύσκολα, όπως αυτή τη στιγμή βιώνουμε και εμείς τις δυσκολίες της ομάδας. Όσο μπορούν και όσο τους επιτρέπουν τα προσωπικά προβλήματα που έχει ο καθένας, πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και τα νέα παιδιά. Χωρίς γκρίνια, με πολύ υπομονή, γιατί κανένας από την ομάδα δεν θέλει το κακό του Πανιωνίου. Όλοι θέλουμε να είμαστε στο τέλος ικανοποιημένοι από όσα πετύχει η ομάδα." Tα λεει ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ20 Ιουλίου 2013 στις 2:36 μ.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ ΤΙΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΗΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή