Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κεφάτος και... σκόρερ ο Λάσνικ!

Οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε το... μενού της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης (17/07) για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Οι κυ...

Οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε το... μενού της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης (17/07) για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.


Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Αγίου Παύλου της Νάουσας, με το πρόγραμμα να έχει αρχικά παιχνίδια με την μπάλα και εν συνεχεία οικογενειακό δίτερμα, όπου ο Νίκος Παντελής διέκοπτε αρκετά συχνά την εξέλιξη ώστε να δώσει οδηγίες στους παίκτες του.

Ο έμπειρος προπονητής δούλεψε το σύστημα 4-2-3-1, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι στο πλάνο του παιχνιδιού, ενώ ήθελε οι γραμμές να βρίσκονται στις σωστές αποστάσεις.

Πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξε ο Αυστριακός μέσος, Αντρέας Λάσνικ. Ο έμπειρος άσος ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και αν και πραγματοποίησε μόλις την δεύτερη προπόνηση του με τον Ιστορικό έδειξε πως ήδη η προσαρμογή του στην ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.

Ζητούσε συνεχώς μπάλα, πέρναγε το παιχνίδι από τα πόδια του, σωστές μεταβιβάσεις και πολύ καλά στημένα, είναι κάποια από τα στοιχεία που έδειξε πως διαθέτει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, σημείωσε και το πρώτο τέρμα του οικογενειακού διπλού, καθώς με όμορφο πλασέ στη κίνηση "νίκησε" τον -υπό δοκιμή τερματοφύλακα- Σαχσανίδη.

Από εκεί και πέρα, ο Αραβίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι Κολοβός, Τόσκας και Σταυροθανασόπουλος γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/07) περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Βέροια στις 18:00.

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια