Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κυανέρυθρος» ο Μητρόπουλος!

Σε συμφωνία με τον Παύλο Μητρόπουλο ήρθε ο Πανιώνιος και έτσι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την κυανέρυθρη φανέλα....

Σε συμφωνία με τον Παύλο Μητρόπουλο ήρθε ο Πανιώνιος και έτσι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την κυανέρυθρη φανέλα.


Ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό και σίγουρα η έλευση του στον Ιστορικό ενισχύει σημαντικά την ομάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μάλιστα, την συμφωνία ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό για τον Μητρόπουλο επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova Σπορ fm:

«Δεν θα επιστρέψει ο Μητρόπουλος. Θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο. Έχει ήδη τελειώσει το θέμα και υπάρχει συμφωνία. Θα μείνει στην Αθήνα με τη φανέλα του Πανιωνίου», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού χαφ είχε δείξει και η ΑΕΚ, αλλά και ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με τον Πανιώνιος όμως να βγαίνει "νικητής".

Ο Μητρόπουλος με αριθμούς

Σεζόν        Ομάδα                  Συμ. 
06/07        ΖΗΡΕΙΑ ΑΟ             -
07/08        ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ   26
08/09        ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ   -
09/10        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 5
10/11        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 15
11/12α      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ -
11/12β      ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   22
12/13        ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    6
12/13β      ΑΕΚ (δαν)                14

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ7 Ιουλίου 2013 στις 1:48 μ.μ.

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΥΣΙΑΣ ΝΕΟΣ, ΩΡΑΙΟΣ ,ΔΥΝΑΤΟΣ, ΩΡΙΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ, ΣΕΖΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.....ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ..... ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2013-2014 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...... ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ..... ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ . .<< Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου δεν υπάρχουν και τα καλύτερα σχόλια για τον παίχτη... τόσο από πρώην προπονητές τού όσο και από οπαδούς πρώην ομάδας του... για να δούμε όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή