Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάσνικ στα panionianea.gr: «Ψηλά με τον Πανιώνιο»

Τα panionianea.gr συνάντησαν στη Νάουσα τον Αντρέας Λάσνικ, ο οποίος και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Πανιωνίου. Ο έ...

Τα panionianea.gr συνάντησαν στη Νάουσα τον Αντρέας Λάσνικ, ο οποίος και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Πανιωνίου.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος αποτελεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού, εμφανίστηκε χαρούμενος που θα φοράει τη νέα σεζόν την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ αναφέρθηκε και στους υψηλούς στόχους που έχει με τον Ιστορικό.


Παράλληλα μίλησε για το παιχνίδι που είχε βρεθεί αντιμέτωπος του Πανιωνίου την σεζόν 2007-08, όπου αγωνιζόταν στην Αούστρια Βιέννης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «…είχε έρθει αρκετός κόσμος του Πανιωνίου και πραγματικά ήταν πολύ φανατικοί με την ομάδα τους».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντρέας Λάσνικ στα panionianea.gr

-Ήρθες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. Πες μου ποια είναι τα συναισθήματα σου και τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα…

«Νιώθω πολύ όμορφα για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι πρόκειται για τον Ιστορικότερο σύλλογο στην Ελλάδα και μάλιστα είχα αγωνιστεί εναντίον του Πανιωνίου σε ευρωπαϊκό παιχνίδι όταν ήμουν στην Αούστρια Βιέννης»

-Αλήθεια τι θυμάσαι από εκείνο το παιχνίδι;

«Θυμάμαι καλά ότι είχαμε χάσει τότε στο τελευταίο λεπτό (γέλια)».

-Σου έχει μείνει κάτι από τον Πανιώνιο, σου έκανε κάτι εντύπωση;

«Θυμάμαι που είχε έρθει αρκετός κόσμος του Πανιωνίου και πραγματικά ήταν πολύ φανατικοί με την ομάδα τους. Είναι το πρώτο που μπορώ να πω για τους φιλάθλους της ομάδας».

-Σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεσαι;

«Νιώθω πολύ καλά και μέρα με την μέρα θα γίνομαι όλο και καλύτερος. Ήδη ακόμη και στην δεύτερη προπόνηση μου με την ομάδα ήμουν αρκετά καλός και συνεχώς θα βελτιώνομαι. Θα περάσει ο καιρός και σίγουρα θα μάθω τον τρόπο που αγωνίζονται οι συμπαίκτες μου, αλλά και εκείνοι τον δικό μου».

-Είσαι από τους πιο έμπειρους ηλικιακά στην ομάδα. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό;

«Δεν είναι πρόβλημα για μένα αυτό. Μου έχει ξανασυμβεί στην Ολλανδία , όπου και εκεί στηρίζονται σε νέους παίκτες. Οπότε δεν μου προκαλεί αίσθηση. Είναι ώα για τα νέα παιδιά και αυτό δεν με επηρεάζει καθόλου».

-Τι θα ήθελες να πετύχεις με τον Πανιώνιο;

«Θέλω να παίξω με την ομάδα ακόμα και στο Europa League…».

-Το θεωρείς εφικτό ή απλά θα ήθελες να συμβεί;

«Την περασμένη σεζόν ο Πανιώνιος τερμάτισε στην 8η θέση, οπότε γιατί όχι; Εφόσον η 5η θέση οδηγεί στην Ευρώπη».
-Στο παρελθόν ο Πανιώνιος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα με πολύ καλές παρουσίες…

«Το γνωρίζω και σίγουρα δεν είναι αδύνατο να το καταφέρουμε».

-Οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Να είμαι καλά 100%, να παίξω πολλά παιχνίδια και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται να πάει ο Πανιώνιος ψηλά».

-Έχεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φίλους της ομάδας;

«Έχω δει κάποιες εικόνες για τους φιλάθλους μας στο youtube και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο».

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο