Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος και... επίσημα!

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Παύλος Μητρόπουλος. Το απόγευμα της Κυριακής (07/07) ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 23χρονου αμυντι...

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Παύλος Μητρόπουλος.


Το απόγευμα της Κυριακής (07/07) ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού μέσου στον Ιστορικό με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Παναιτωλικού.

Η πρώτη ανακοίνωση δεν ήρθε από τον Πανιώνιο, αλλά από τους Αγρινιώτες, οι οποίοι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους αναφέρουν τα εξής: "Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται ο Παύλος Μητρόπουλος την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014, όπου παραχωρήθηκε δανεικός".

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επισημοποίηση της μεταγραφής από την πλευρά της κυανέρυθρης ΠΑΕ. Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση από τον Παναιτωλικό του ποδοσφαιριστή, Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο".

Να σημειωθεί, ότι η συμφωνία Πανιωνίου-Παναιτωλικού για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μητρόπουλου, επήλθε ουσιαστικά το πρωί της Κυριακής. Τα panionianea.gr σας είχαν ενημερώσει νωρίτερα για την κίνηση του Πανιωνίου για τον 23χρονο άσο.

Διαβάστε και... «Κυανέρυθρος» ο Μητρόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια