Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντούβνιακ στα panionianea.gr: «Τον καλύτερο μου εαυτό για τον Πανιώνιο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα  panionianea.gr ο Ούρος Ντούβνιακ. Ο 27χρονος Σέρβος γκαρντ, ο οποίος την...

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα panionianea.gr ο Ούρος Ντούβνιακ.


Ο 27χρονος Σέρβος γκαρντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το Ρέθυμνο, τόνισε –μεταξύ άλλων- πως είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό, ενώ χαρακτήρισε την έλευση του στον Πανιώνιο ως ευκαιρία για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο ο ίδιος, αλλά και για να βοηθήσει σημαντικά τους κυανέρυθρους.

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία τόσο καλή ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Είναι μία νέα ευκαιρία για μένα, ώστε να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και να βοηθήσω σημαντικά όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου. Ελπίζω ότι θα έχουμε μία πετυχημένη σεζόν και φυσικά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο Euro Cup», ήταν τα λόγια του έμπειρου άσου για να συμπληρώσει:

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό φέτος για να πάει όσο καλύτερα γίνεται ο Πανιώνιος».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια