Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τολιόπουλος στα panionianea.gr: «Όνειρο η Εθνική, τιμή ο Πανιώνιος»

Ο νεαρός γκαρντ του Ιστορικού, Βασίλης Τολιόπουλος, μίλησε στα panionianea.gr για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκο...

Ο νεαρός γκαρντ του Ιστορικού, Βασίλης Τολιόπουλος, μίλησε στα panionianea.gr για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που θα διεξαχθεί στη Λετονία (18-28 Ιουλίου), τους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τα συναισθήματα του, αλλά και τον Πανιώνιο.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο ταλαντούχος άσος

-Βασίλη πες μου για την έως τώρα προετοιμασία σας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος...

«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Ήμασταν 12 μέρες στο Μέτσοβο, μετά πήγαμε στη Βόνιτσα, όπου και παίξαμε σε ένα τουρνουά κόντρα σε Σλοβενία, Γερμανία και Βουλγαρία. Τώρα ήρθαμε στην Ιταλία για ένα δυνατό τουρνουά πάλι και μετά θα πάμε στη Γαλλία για τα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας πριν το Ευρωπαϊκό».

-Ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται;

«Ναι, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά τόσο από το τεχνικό τιμ όσο και από τους παίκτες. Οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές και σκληρές και όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

-Στόχος της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό;

«Θέλουμε να καταφέρουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εμείς θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να καταφέρουμε να πάρουμε μια πολύ καλή θέση»

-Φαντάζομαι πως για σένα, όπως και για όλους τους παίκτες, το να παίζεις στην Εθνική είναι κάτι το ιδιαίτερο…

«Εννοείται αυτό. Είναι όνειρο κάθε αθλητή να φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας και να εκπροσωπεί την χώρα του. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα».

-Τέλος, θέλω να μου πεις πως αισθάνεσαι που ανήκεις στον Πανιώνιο…

«Είναι πραγματικά τιμή μου να αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Δύο συνεχόμενα χρόνια η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην Τρίτη θέση του πρωταθλήματος, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο. Θέλω να κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ στον Πανιώνιο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια