Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Μπρούνο Πινέιρο ο Πανιώνιος!

Μετά την απόκτηση του Νίκου Καλτσά ο Ιστορικός φαίνεται πως είναι έτοιμος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεσαία του γραμμή. Πιο συγκεκρ...

Μετά την απόκτηση του Νίκου Καλτσά ο Ιστορικός φαίνεται πως είναι έτοιμος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεσαία του γραμμή.


Πιο συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι -όπως όλα δείχνουν- αναμένεται να κάνουν δικό τους τον 25χρονο Μπρούνο Πινέιρο, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Μάλιστα, το novasports αναφέρει πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με την φανέλα της Μακάμπι Νετάνια, μετρώντας 14 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο 25χρονος άσος εκτός από την θέση του ανασταλτικού μέσου, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με όλες  τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας.

Ο Πινέιρο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Μποαβίστα και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Άρη Λεμεσού, Βίτζεβ Λοτζ, Ζιλ Βισέντε και Μακάμπι Νετάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια