Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια αξιοπρέπεια!

Του Μάκη Διόγου Άλλη μια χρονιά με πολλά προβλήματα έχει αρχίσει για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου. Οικονομικά τα πράγματα είναι ζό...

Του Μάκη Διόγου

Άλλη μια χρονιά με πολλά προβλήματα έχει αρχίσει για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου. Οικονομικά τα πράγματα είναι ζόρικα, ενώ υπήρξε και αλλαγή προπονητή λίγες ώρες πριν αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Νίκο Παντελή να παίρνει τη θέση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.


Με την ευκαιρία εύχομαι καλή επιτυχία στον Νίκο. Είναι δικός μας άνθρωπος, αλλά είναι ο προπονητής του Ιστορικού και θέλω να πετύχει γιατί δεν υπάρχει τίποτα πάνω από τον Πανιώνιο. Ούτε παίκτες, ούτε προπονητές, ούτε (φυσικά...) παράγοντες.

Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι και αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη. Αγωνιστικά και οικονομικά. Πέρα από την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή, πέρα από την στήριξη των οπαδών (με πρωτοπορία φυσικά τους «Πάνθηρες» που φέτος συμπληρώνουν 30 χρόνια ζωής και οι οποίοι για άλλη μια χρονιά ετοιμάζονται να βρεθούν παντού όπου αγωνίζεται η «κυανέρυθρη» φανέλα), εκείνο που θα αποτελέσει και φέτος το όπλο μας (το πιο ισχυρό...) είναι η αξιοπρέπεια.

Ναι κύριοι της διοίκησης η αξιοπρέπεια. Για όσους δεν το γνωρίζουν είμαστε περήφανοι γιατί όλα αυτά τα χρόνια (με ελάχιστες εξαιρέσεις...) πορευόμαστε με το κεφάλι ψηλά και όσο μπορούμε στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις.

Οι Πανιώνιοι την αξιοπρέπεια μας δεν την ανταλλάσσουμε με τίποτα. Ούτε με χρήματα, ούτε με τίτλους, ούτε με «σωτηρίες» ας το καταλάβετε καλά. Με όσα χρήματα έχουμε θα πορευθούμε, με τους παίκτες που έχουμε και με τον προπονητή μας θα δώσουμε τη μάχη.

Αν τα καταφέρουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχει καλώς, αν όχι περήφανα θα ακολουθήσουμε τη μοίρα μας. Δεν θέλουμε κανένας να μας χαρίσει τίποτα. Κανένας! Αλλά και δεν θέλουμε κανένας να παίζει παιχνίδια στη πλάτη μας. Ας το βάλουν ορισμένοι καλά στο μυαλό τους. Επαίτης ο Πανιώνιος δεν ήταν ποτέ! Και ο κόσμος του δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον κάνει.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

2 σχόλια

  1. ποιος ειναι δικος μας ανθρωπος?αυτος δεν ηταν μπλεγμενος στα στημενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ13 Ιουλίου 2013 στις 2:51 μ.μ.

    ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ....Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΟΠΟΙΟΣ ΜΗΛΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΗ ΓΕΡΟΣ ;;;; ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....... ΕΣΥ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ<< ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΥ >> ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΕΔΩ.....<< Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ>> ΟΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή