Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά»

Με αφορμή τα σενάρια που ήθελαν τον Πανιώνιο να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Πόποβιτς από τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Παντελής τοποθετήθηκε αποκ...

Με αφορμή τα σενάρια που ήθελαν τον Πανιώνιο να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Πόποβιτς από τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Παντελής τοποθετήθηκε αποκλειστικά στα panionianea.gr.


H κυανέρυθρη ΠΑΕ διέψευσε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/07) τα εν λόγω δημοσιεύματα, με τον τεχνικό του Ιστορικού να μιλάει στα panionianea.gr και να τονίζει αναλυτικά:

«Θεωρώ πως πρέπει να πιστέψουμε στα δικά μας παιδιά και να δώσουμε σε αυτά τις ευκαιρίες που πρέπει. Εννοείται πως δεν απαξιώνω σε καμία περίπτωση το ταλέντο του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω πως πρέπει να προσέξουμε τα δικά μας νεαρά παιδιά περισσότερο. Στις ακαδημίες του Πανιωνίου γίνεται πολύ καλή δουλειά και όπως ανέφερα πρέπει να επιδιώξουμε να δώσουμε τις ευκαιρίες που πρέπει στους δικούς μας νεαρούς ποδοσφαιριστές. Κάτι άλλωστε που κάνει τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. δεν μας λες εσύ ρε σύ admin που πήγαν οι νέοι από το Κ20 που τους είδαμε φέτος στον αγιασμό , αφού δεν μπορεί να μας πει ο κόουτς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή