Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ανακαίνιση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (photos)

  Ανακοίνωση για τα έργα ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου της Νέας Σμύρνης εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Α...

 

Ανακοίνωση για τα έργα ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου της Νέας Σμύρνης εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.


Αναλυτικά:

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Τα αποδυτήρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τα γραφεία των προπονητών, των διαιτητών και των φιλοξενούμενων αλλάζουν όψη και πλέον εκσυγχρονίζονται προκειμένου να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τόσο της δικής μας ομάδας, όσο και να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενούς μας.

Συγκεκριμένα, τα αποδυτήρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ απέκτησαν πλέον νέους πάγκους για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και νέα όψη πάντα σε... κυανέρυθρο φόντο. Επίσης έγινε επέκταση στους χώρους, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες της ομάδας μας.

Ανάλογα είναι και τα έργα που έγιναν στα γραφεία των προπονητών, τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και των διαιτητών. Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα ανακαίνισης, θα υπάρξει πλήρες φωτορεπορτάζ. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι χώροι θα είναι έτοιμοι προς χρήση στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής περιόδου, αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τις φωτογραφίες




*Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα Facebook της ΠΑΕ Πανιώνιος

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή