Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πινέιρο: «Τιμή μου ο Πανιώνιος, ρίσκο η Ελλάδα...»

Ο Μπρούνο Πινέιρο μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή και να μην έρθε...

Ο Μπρούνο Πινέιρο μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή και να μην έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου.


Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως η οικονομική κρίση της χώρας ήταν αυτή που άλλαξε την απόφασή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «...είναι ρίσκο να παίξεις στην Ελλάδα».

Αναλυτικά όσα είπε στο onsports:

«Είχα αποφασίσει να έρθω στην Ελλάδα. Ο Πανιώνιος μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση οικονομικά. Μίλησα με ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί στη χώρα και με τον μάνατζέρ μου αποφασίσαμε από κοινού να μην έρθω. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας δεν ευνόησε για τη μεταγραφή μου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Πανιώνιος γνωρίζω πως είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας, θα ήταν τιμή μου να παίξω με τη φανέλα του. Δυστυχώς όμως, η μεταγραφή σε έναν ελληνικό σύλλογο αποτελεί ρίσκο και για μένα έχει σημασία πάνω από όλα η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιωνίου θερμά, εύχομαι στο μέλλον κάποια στιγμή να συναντηθούν οι δρόμοι μας».

3 σχόλια

  1. Αυτά παθαίνεις όταν βγάζεις αυτήν την μίζερη εικόνα ομάδας προς τα έξω...Διώχνεις παίχτες, φιλάθλους όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Ηλιανόπουλος7 Ιουλίου 2013 στις 5:21 π.μ.

    nai o panionios ftaiei! oxi to sapio prwtathlima!i opws isws na eipe i oikonomiki katastasi tis xwras mas!!alla den tha megalwsoume pote san xwra dioti i mizeria tha fenete exww!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άγγλος ασθενής8 Ιουλίου 2013 στις 4:49 μ.μ.

    Και τι να γίνει; Να κάνουμε τους πλούσιους και τους large με λεφτά που δεν έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή