Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποιος είναι ο Μπρούνο Πινέιρο (vds)

Ο Μπρούνο Πινέιρο αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου και με την παρουσία του στην ομάδα οι κυανέρυθροι ευελπι...

Ο Μπρούνο Πινέιρο αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου και με την παρουσία του στην ομάδα οι κυανέρυθροι ευελπιστούν πως θα δυναμώσει σημαντικά η μεσαία γραμμή του Ιστορικού.


Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι από την Πορτογαλία και αγωνίζεται στην θέση του ανασταλτικού μέσου, ενώ μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί και στο κέντρο της άμυνας.

Έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις Εθνικές Ομάδες της χώρας του, ενώ οι πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα δυνατό στις προσωπικές μονομαχίες ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά οποιαδήποτε ομάδα.

Να σημειώσουμε, πως έχει περάσει από το κυπριακό ποδόσφαιρο, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα τoυ Άρη Λεμεσού, ενώ τον Μάιο είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει η Ομόνοια χωρίς τελικά όμως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Έχει ύψος 1.85μ και τo τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, όλα ως βασικός, με τη Maccabi Netanya. Από την περίοδο 2006-07 κι έπειτα, σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε... είχε φουλ σεζόν.

Δείτε τον 25χρονο μέσο σε... δράση! 







Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια