Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θλάση ο Καμπάνταης!

Δεν ήταν ευχάριστα τελικά τα νέα στον Πανιώνιο για τον τραυματισμό του Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις...

Δεν ήταν ευχάριστα τελικά τα νέα στον Πανιώνιο για τον τραυματισμό του Λεωνίδα Καμπάνταη.


Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι κατά τη διάρκειας της προθέρμανσης πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις την Κυριακή (11/08) με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει υποστεί ελαφριά θλάση.

Έτσι, η συμμετοχή του πλέον για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στη Κρήτη θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Μάλιστα, αν τελικά δεν προλάβει να είναι έτοιμος και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος αναμένεται από την Δευτέρα (12/08) να επιστρέψει στις προπονήσεις, τότε οι επιθετικές λύσεις της ομάδας μειώνονται σημαντικά.

Το θετικό, βέβαια, είναι πως ο Ματθαίος Μαρουκάκης τόσο στο ματς με τον Ιωνικό όσο και σε αυτό με τον Παναιγιάλειο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και το πιθανότερο είναι, αν Αραβίδης και Καμπάντης δεν είναι έτοιμοι, να αποτελέσει αυτός το βασικό σέντερ φορ του Πανιωνίου στο "Γεντί Κουλέ".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια