Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Πανιώνιος»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας», δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Πανι...

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας», δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά την ένταξη του στον Ιστορικό.


«Είναι μεγάλη ευθύνη για έναν νεαρό παίκτη, όπως εγώ, να αγωνίζεται στον Πανιώνιο», επισήμανε ο 17χρόνος γκαρντ, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στους «κυανέρυθρους». «Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του Πανιωνίου», ευχήθηκε ο Σταμάτης και σχολίασε ότι: «Γνωρίζω ότι πολλοί Έλληνες παίκτες έχουν αναδειχθεί από τον Πανιώνιο και το δεδομένο αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιθυμία να συνεχίσω την καριέρα μου στην μεγάλη και ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης».

«Θα προσπαθήσω σιγά, σιγά να ενταχθώ στην ομάδα και να κερδίσω χρόνο συμμετοχής», είναι οι φιλοδοξίες του 17χρόνου γκαρντ, που αποκτήθηκε από την Ευρυάλη Γλυφάδας. «Αγωνίζομαι κυρίως ως «άσσος» και ορισμένες φορές στην θέση «δύο»», εξήγησε ο διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Εφήβων μπασκετμπολίστας.


Δεν υπάρχουν σχόλια