Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης: «Το στίγμα του νικητή...»

Χαρούμενος για την ισοπαλία που πήρε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης. Ο αρχηγός του Πανιωνίο...

Χαρούμενος για την ισοπαλία που πήρε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.


Ο αρχηγός του Πανιωνίου τόνισε αναλυτικά στην κάμερα της Nova:

 «Χαίρομαι πολύ για τον βαθμό που πήραμε. Είμαι χαρούμενος γιατί ακούστηκαν πολλά για την ομάδα αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η εμπειρία έρχεται μέσα από τα παιχνίδια και δείχνουμε ότι μπορούμε να σταθούμε σε νέα παιδιά και αυτό θα μας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένας απ' τους αρχηγούς και αυτό που μπορώ να δώσω είναι το στίγμα του νικητή. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και έχουμε προσωπικότητα».

Από την μεριά του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσε:

Λαμπρόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος και χαίρομαι που πήραμε αυτό το βαθμό γιατί είναι σημαντικός για τη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο με τον Παναθηναϊκό. Βοήθησα όσο μπορούσα. Μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα και από κει και πέρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βελτιωθούμε. Δεν απειληθήκαμε πολύ αλλά ήμασταν αρκετά καλοί αμυντικά και είμαστε μία καινούργια ομάδα χωρίς να έχουμε μεγάλο βάθος στο ρόστερ αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλά».




1 σχόλιο

  1. ΧΡΗΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΟ ΑΡΜΩΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΛΕΣ ΕΠΥΤΙΧΙΕΣ ΝΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή