Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατάληψη στα γραφεία...

Στα γραφεία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ βρέθηκαν στις 10 το βράδυ της Τετάρτης οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου. Οι φίλοι του Ιστορικού ζήτησα...

Στα γραφεία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ βρέθηκαν στις 10 το βράδυ της Τετάρτης οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου.


Οι φίλοι του Ιστορικού ζήτησαν εξηγήσεις από τη διοίκηση για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει λάβει ακόμα άδεια χρήσης για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης με συνέπεια να μην γνωρίζει κανείς που θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Οι συγκεντρωμένοι ήθελαν να ακούσουν μία συγκεκριμένη τοποθέτηση από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ οι οποίοι από την πλευρά τους υποστήριξαν (μέσω του Λάζαρου Καμπανόπουλου) ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη.

Εκείνο μάλιστα που απαίτησε η αντιπροσωπεία των οπαδών, ήταν να απομακρυνθούν από τον σύλλογο ο γενικός διευθυντής, Βαγγέλης Σουφλέρης, καθώς επίσης και ο Λάζαρος Κουτλίδης, ο οποίος πάντως έχει παραιτηθεί εδώ και λίγο καιρό από τη θέση του.

Οι καταληψίες αποχώρησαν λίγο πριν τις 23:30 απαιτώντας πάντως να δοθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα της ομάδας.

5 σχόλια

  1. Πρόκειται για τους ίδιους που με τραμπουκισμούς σε 2 ΓΣ του Ερασιτέχνη απαίτησαν να αναλάβει αυτή η διοίκηση, στερώντας από όλους τους υπόλοιπους Πανιώνιους το δικαίωμα να ακούσουν όλες τις πλευρές και να αποφασίσουν. Μάλιστα έλεγαν καλύτερα ο Πανιώνιος στην Γ Εθνική, παρά να βοηθήσει ο Χ ή ο Ψ. Τώρα γιατί στεναχωριούνται που βλέπουν σιγά σιγά το όνειρό τους να γίνετε πραγματικότητα? Όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να διαμαρτηρόμαστε εκτός από αυτούς που μας οδήγησαν ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε καλή ομάδα να χάσουμε και την φυσική μας έδρα τότε καληνύχτα !!! Ξύπνησε εκεί στη διοίκηση !!! πριν ειναι αργά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re mpoufe y pou den eisai antras mallon na valeis onoma kane mas tin xari kai trava ston kanape sou!!tha katsoume na ginomaste me ton mpeo tsirakia kai na stinoume paixnidia ama thes kati tetoio gine olimpiakos !!! goniakos kanepes me 650 euro mono!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλε όνομα κακό δεν κάνει !!!! Οχι θα έχω μπεο και διάλυση μαζί !!κανε μας την χάρη λαικε!!!και βάλτο στο μυαλό σου δεν θέλαμε τον μπεο όχι ότι θέλαμε τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή