Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα είπαν με την διοίκηση οι οργανωμένοι!

Συνάντηση με αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών είχαν το βράδυ της Πέμπτης (22/08) οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι οπαδοί εξέφρα...

Συνάντηση με αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών είχαν το βράδυ της Πέμπτης (22/08) οι άνθρωποι του Πανιωνίου.


Οι κυανέρυθροι οπαδοί εξέφρασαν τα παράπονα τους για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ ζήτησαν και εξηγήσεις -μεταξύ άλλων- για την περίπτωση με τον Κώστα Μενδρινό και τις εξελίξεις με Λάζαρο Κουτλίδη, Βαγγέλη Σουφλέρη.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της διοίκησης προσπάθησαν να τους καθησυχάσουν και λίγη ώρα αργότερα οι οπαδοί του Ιστορικού αποχώρησαν από τα γραφεία του συλλόγου.

"Ζήτησα να με ξεχάσουν..."

Ο Λάζαρος Κουτλίδης το μεσημέρι της Παρασκευής (23/08), μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ανάφερε τα εξής:

"Μετά την χθεσινή συνάντηση των Πανθήρων με το ΔΣ και τον Βαγγέλη και την απαίτηση τους να φύγω, να πω ότι το πρωί μίλησα με το ΔΣ τους αρχηγούς της ομάδας, τον προπονητή και τους ζήτησα να ξεχάσουν και το τηλέφωνο μου. Η ομάδα δεν έχει κανέναν ανάγκη, είναι μάγκες και θα πάνε καλά. Αυτά είναι καλά για βαβούρα. Το ζουμί; Τους χάλασα την μανέστρα κάτω. Καλή τύχη με υγεία σε όλους. Φυσάει ο Μπατης", ήταν αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κουτλίδης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. KAΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ Ο ΚΟΥΤΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή