Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όρθιος στο «Γεντί Κουλέ»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» ο Πανιώνιος, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Μ...

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» ο Πανιώνιος, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Με δέκα παίκτες ο Ιστορικός από το 83’, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Λαμπρόπουλου.


Ο Πανιώνιος είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κρατώντας σε γενικές γραμμές εύκολα το «μηδέν» στην άμυνα. Αντίθετα, επιθετικά οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Λαμπρόπουλου πίεσαν την ομάδα του Παντελή, όμως ο Ιστορικός με πολύ καλή αμυντική τακτική κράτησε το αποτέλεσμα, φεύγοντας με τον βαθμό από το Ηράκλειο.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των κυανέρυθρων.

Από την άλλη, ο Ιστορικός είχε ως κύριο σκοπό να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα και από εκεί και πέρα να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Οι παίκτες του Νίκου Παντελή είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με καλά τρεξίματα τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στα μετόπισθεν.

Επιθετικά, πάντως, ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, με την καλύτερη στιγμή για την ομάδα να δημιουργείται στο 32’, όταν η κεφαλιά του Λαμπρόπουλου πέρασε άουτ.

Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο πρώτα λεπτά, κρατώντας μπάλα και έχοντας καλή κυκλοφορία.

Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και με την είσοδο του Γκαλέτι προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γιαννακόπουλου. Μάλιστα, ο Αργεντινός δεξιός χαφ των γηπεδούχων είχε και ένα καλό σουτ (70’), με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει δύσκολα.

Στο 83’΄ο Πανιώνιος έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Λαμπρόπουλος έκανε ένα δυνατό τάκλιν με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα επόμενα λεπτά ο ΟΦΗ πίεσε τους κυανέρυθρους, με τον Πανιώνιο να διατηρεί την καλή του αμυντική λειτουργία.

Έτσι, παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών, ο Ιστορικός κατάφερε να αντέξει και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό στο «Γεντί Κουλέ».

Οι αρχικές ενδεκάδες

ΟΦΗ:
Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Νιμανί

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:  Γιαννακόπουλος, Κούρος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Μητρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Λάσνικ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. καλος βαθμος σε μια πολυ δυσκολη εδρα!γερα ιστορικε τωρα με βαζελο!πολυ ωραια η εμφανιση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σε ολους τους συντελεστες για το θετικο ξεκινημα σε μια δυσκολη εδρα με τρεις απο τους θεωριτικα βασικους παικτες αποντες ελπιζω το προβλημα Μενδρινου (αν ειναι το δελτιο η ασθενια οπως ειπε το ΝΟVA) να ξεπεραστη και στο επομενο με τους βαζελους να παρουμε τους 3 ποντους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε η εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να βλέπω να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε μισή φάση με τον όφη λες και παίζαμε με την ρεάλ! Το πρόβλημα το έχουμε δει από τα φιλικά και όμως δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Θέλουμε οπωσδήποτε βαρβάτη μεταγραφή στην επίθεση και επιθετικά συστήματα από τον προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή