Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μου τρελαίνομαι....

Ο Ιστορικός, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-0. Τα γκολ οι Αραβ...

Ο Ιστορικός, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-0. Τα γκολ οι Αραβίδης (2), Κολοβός.


Η ομάδα του Νίκου Παντελή με εξαιρετική εμφάνιση έφτασε στην πολύ σημαντική νίκη, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους, ωστόσο η καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου δεν του επέτρεψε να φτάσει με αξιώσεις προς την εστία του Νίκου Γιαννακόπουλου.

Από την άλλη οι κυανέρυθροι προσπαθούσαν να ελέγξουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής και με αντεπιθέσεις να «χτυπήσουν» τον αντίπαλο.

Ο αγώνας σε γενικές γραμμές δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν μεν να κάνουν το παιχνίδι τους, χωρίς να τα καταφέρνουν όμως.

Στα τελευταία λεπτά του 45λεπτου ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση του και μάλιστα στο 40’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Χρήστος Αραβίδης με εκπληκτική ατομική ενέργεια και άπιαστο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Καπίνο βάζοντας «φωτιά» στη Νέα Σμύρνη!

Με αυτό το προβάδισμα για τον Πανιώνιο μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος ο ΠΑΟ δημιούργησε μία καλή στιγμή, με τον Μπέργκ να κάνει το κοντινού σουτ, το οποίο πέρασε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ιστορικός απάντησε και λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όμως η προβολή του Αραβίδη πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια έπεσε εκ νέου ο ρυθμός του ματς, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το παιχνίδι και να μην αφήνει χώρους στους φιλοξενούμενους.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν για να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως η κυανέρυθρη άμυνα και ο Γιαννακόπουλος έδωσαν το παρών όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το προβάδισμα.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβηκε και πάλι, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Ο Δημήτρης Κολοβός στο 71’ πέρασε όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο και με εξαιρετικό σουτ «έγραψε» το 2-0.

Αυτό όμως δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 87’ ο Ιστορικός πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Αραβίδη να κάνει την προβολή, προ του Μαρινάκη, στέλνοντας για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

To τέλος του αγώνα βρήκε παίκτες και κόσμο σε... ντελίριο ενθουσιασμού, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80’ Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ (64’ Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58’ Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46’ Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85’ Αμπεΐντ), Μαρινάκης, Καρέλης (65’ Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας

*Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 84ο λεπτό ο Μέντες.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο