Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελειώνει» του Γιάννου!

Μόνο κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται πως έχουν απομείνει πλέον για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση Απόστολου Γιάννου με την μορφή δανεισμού από ...

Μόνο κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται πως έχουν απομείνει πλέον για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση Απόστολου Γιάννου με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.


Οι διοικήσεις των δύο ομάδων τα έχουν βρει προφορικά και όλα δείχνουν πως ο 23χρονος επιθετικός θα γίνει τη νέα σεζόν κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Αν τελικά δεν υπάρξει αλλαγή στα έως τώρα δεδομένα, τότε ο Πανιώνιος θα προσθέσει έναν ακόμη ταλαντούχο, αλλά και έμπειρο για την ηλικία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Πρεπη κυριοι να κινηθητε με γρηγορους ρυθμους αν ειναι δυνατον να κλειση εντος τις ημερας ο παικτης και εαν υπαρχει ταμειο απο την μεταγραφη του Κολοβου(δυστυχως δεν μαθαμε ποσο εκλησε επιτελους καποιος πρεπη να ενημερωση) να παρουμε και αλλο παικτη βασει τις ελλειψης που εχει εντοπιση ο προπονητης η φετινη σεζον νομιζω οτι ειναι η πιο κομβικη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ πρεπη πασει θυσια να παραμινη στην κατηγορια ασφαλως αυτη την ευχη δεν θελη να την ακουει κανενας ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ολοι θελουμε να τον βλεπουμε να ειναι πρωταγωνιστης και να διεκδικη ΕΥΡΩΠΗ αλλα δυστυχως με τα σημερινα δεδομενα αυτα φανταζη ονειρο ολοι ελπιζουμε οτι θα βρεθη καποιος επενδυτης για να βγη η αγαπημενη μας ομαδα απο την μιζερια των τελευταιων ετων .Ευχομαι να εχουμε μια καλυτερη πορεια απο περσυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμεσως μετα την αποστολη του σχολιο μου διαβασα οτι εκανε κρουση η διοικηση να παρη δανεικο εναν απο ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ -ΟΛΑΙΤΑΝ απο Ολυμπιακο ειναι καλες περιπτωσεις μακαρι να γινη και με την αποκτηση του ΓΙΑΝΝΟΥ πιστευω οτι η ομαδα θα δεσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή