Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ερωτήματα προς τη διοίκηση της ΚΑΕ και κυρίως προς τον κ. Λιανό

Του Πάνου Κατσούλα... Η ΚΑΕ Πανιώνιος πραγματοποιεί τα δύο τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Α1, παρά τ...

Του Πάνου Κατσούλα...

Η ΚΑΕ Πανιώνιος πραγματοποιεί τα δύο τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Α1, παρά τις αντιξοότητες και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία περνάει η χώρα μας.


Η πορεία αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στην οικονομική στήριξη της ΚΑΕ από τον κ. Λιανό, ο οποίος με μια μυαλωμένη και συνετή διαχείριση κρατά την ομάδα σ’ ένα υψηλό επίπεδο για τα Ελληνικά δεδομένα. Βέβαια στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αντίστοιχα ικανοποιητικά αποτελέσματα εξαιτίας κυρίως των χρεών προηγούμενης διοίκησης προς καλαθοσφαιριστές (μη καταβολή δεδουλευμένων), που έχουν επιφέρει ως ποινή την απαγόρευση μεταγραφών από το εξωτερικό.

Με βάση την τελευταία παρατήρηση αλλά και εξαιτίας πρόσφατων γεγονότων προκύπτουν ερωτήματα, στα οποία οι φίλοι του Πανιωνίου θα ήθελαν κάποιες απαντήσεις.

· Παραχωρήθηκε ο Δ. Αγραβάνης στον Ολυμπιακό μ’ ένα ποσό, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι κοντά στα 150.000 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά προτίθεται η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος να αποπληρώσει τις οφειλές της προς τους καλαθοσφαιριστές ώστε ν’ αρθεί η τιμωρία για τις μεταγραφές;

· Επειδή τα χρέη προς τους καλαθοσφαιριστές, τα δημιούργησε μια άλλη διοίκηση, δε θα μπορούσε να τα πληρώσει η σημερινή και να τα διεκδικήσει στη συνέχεια απ’ εκείνη που τα δημιούργησε;

· Διαβάσαμε ότι ο 17χρονος διεθνής πλέι-μέικερ του Πανιωνίου, Βασίλης Τολιόπουλος, αποφάσισε να μην συνεχίσει τη πορεία του στον Πανιώνιο. Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αναμένεται σύντομα να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα»! Τι προσπάθειες κατέβαλε η ΚΑΕ, ώστε να κρατήσει τον καλαθοσφαιριστή στην κατοχή της; Διότι αποτελεί ένα εξαιρετικό ταλέντο, στον οποίο ο Πανιώνιος μπορούσε να επενδύσει αλλά και να επωφεληθεί μετά από λίγα χρόνια.

· Υπάρχει συνεργασία μεταξύ της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη Πανιωνίου, ώστε ο ερασιτέχνης ν’ αποτελεί τον τροφοδότη της ΚΑΕ; Έτσι ώστε να μη χάνονται, περιπτώσεις όπως του Τολιόπουλου; (τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται). Επιπλέον, εκπληρώνονται οι νόμιμες οικονομικές υποχρεώσεις και η απαιτούμενη εν γένει βοήθεια της ΚΑΕ προς τον ερασιτέχνη, ώστε αυτός να διατηρεί ένα τμήμα μπάσκετ υψηλού επιπέδου, που θ’ αποβαίνει προς όφελος, αφενός μεν της αθλούμενης νεολαίας της περιοχής και αφετέρου δε της επαγγελματικής ομάδας;

1 σχόλιο

  1. Πιστευω ότι όπως σε πολλα πραγματα στη ζωη η αληθεια εχει πολύ γκρι και είναι καπου στη μεση. Θα ηταν αδικο και σχεδον προκλητικο να συγκρινω τη διοικηση και τη διοικητικη ικανοτητα του Λιανου με τα ατομα που τρεχουν τα θεματα της ΠΑΕ. Όμως το να μη γινεται κριτικη και να λεμε Λιανος ή ΧΑΟΣ, που ορισμενες φορες ισως και να ισχυει, δεν είναι λυση. Σε μια ομορφη σουμα των πραγματων, ο Πανιωνιος το φετινο καλοκαιρι εχασε χωρις το παραμικρο αντιτιμο τους 2 καλυτερους παικτες TOY, σε ηλικιες με ικανοποιητικοτατη μεταπωληση. Τωρα χανει το μεγαλυτερο από τα νεα ταλεντα του, με σοβαρες προοοπτικες κατ’εμε, παιρνοντας ένα αντιτιμο χαμηλοτατο μιας και ο Αγραβανης θα μπορουσε να δωθει για πολλα περισσοτερα στο μελλον. Πιο πολύ από όλα με ενοχλουν και μενα οι δηλωσεις περι σκαλοπατιου. Ο Πανιωνιος του μπασκετ ΠΡΕΠΕΙ να είναι πρωταγωνιστης και για αυτό χρειαζεται καλη διαχειριση. Παικτες παντα φευγουν, το θεμα είναι να μπαινουν χρηματα στα ταμεια για νεες επενδυσεις. Τι καλο θα βγει αν πχ ο Σταματης βγει σουπερ παικτης και φυγει μετα από 2 χρονια για λιγα χρηματα σε βαζελογαυρους???
    Στηριζω και θα στηριζω την ομαδα, αλλα αυτή η εσωστρεφεια της διοικησης δεν μου αρεσει, όπως πχ η ελλειψη ενημερωσης για το EUROCUP. Θα συμφωνησω με τον Ιωνα για τις αμυντικες ικανοτητες του Αγραβανη, αλλα για φετος δεν τον θεωρω μεγαλη απωλεια. Θα επαιζε παραπανω απο περσι,αλλα ως εκει. Για πενταδατος εχει ψωμι να φαει ακομη!!!
    Η θετικη νοτα παντως είναι τι ο Πανιωνιος πιστευω θα αποδοσει καλυτερο μπασκετ φετος από ότι περσι, θα είναι αναγκαστικα πιο ομαδικος και αν αγωνιστει στο EUROCUP ολο και κατι καλο μπορει να βγει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή