Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα ο ΠΑΟΚ!

Την προετοιμασία του για το ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε ο Πανιώνιος και ο Νίκος Παντελής ζήτησε από τους παίκτες...

Την προετοιμασία του για το ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε ο Πανιώνιος και ο Νίκος Παντελής ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς της Τούμπας.


«Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν δική σας και δεν πρόκειται να σας την πάρει κανείς», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ιστορικού και πρόσθεσε:

«Όμως, θα πρέπει να έχετε ήδη ξεχάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι αρκετά πιο δύσκολο. Για αυτό και πρέπει να είστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι και προσεχτικοί».

Να σημειωθεί ότι εκτός του τραυματία Αυλωνίτη, ο Παντελής δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Παναγιωτούδη, καθώς υπάρχει σχετική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες από την στιγμή που έγινε η συμφωνία για τον δανεισμό του νεαρού χαφ.

Τέλος, ο Λεωνίδας Καμπάνταης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για την Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια