Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήγμα με Αυλωνίτη

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος υπέστη  ρήξη πλάγιου κοιλιακού. Ο Τάσος Αυλωνίτη...

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος υπέστη  ρήξη πλάγιου κοιλιακού.


Ο Τάσος Αυλωνίτης υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Χρήστος Δάρας, διαπίστωσε πως ο αμυντικός του Πανιωνίου, που τραυματίστηκε στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στην ανάπαυλα έκανε ένεση για να μπορέσει να συνεχίσει, έχει ρήξη πλάγιου κοιλιακού και την Τρίτη θα κάνει ένεση με πλασματοκύτταρα.

Ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

3 σχόλια

  1. ... με αμοιβαίες υποχωρήσεις, νομίζω ότι πρέπει να επανενταχθεί ο Κουλοχέρης, διότι ξεμείναμε από κεντρικούς αμυντικούς! Δεν υποδεικνύω τίποτα αλλά ας πέσουν οι τόνοι βρε παιδιά για το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.
    Ας παραμεριστούν οι έριδες, τα προσωπικά, οι εντάσεις κλπ. Δε μπορεί ο Πανιώνιος στα τόσα προβλήματα ν' αντιμετωπίζει πρόσθετα, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις των μελών της Πανιώνιας οικογένειας! Αυτή πρέπει να είναι ενωμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΗ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε αυτην την θεση μπορει και ο κουρος στην αναγκη οσον αφορα τον κουλουχερη πιστευω μια μεταμελεια για αυτα που ειπε σωστο θα ηταν.ο παντελης δεν παυει να ειναι ο προπονητης και παικτες που δεν σεβονται προπονητη δημιουργουνται προβληματα στα αποδυτηρια........ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή