Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωσε ΜακΚόλουμ ο Ιστορικός!

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα από την Πέμπτη (08/08) ο Έρικ ΜακΚόλουμ. Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τους κυανέρυθρους ...

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα από την Πέμπτη (08/08) ο Έρικ ΜακΚόλουμ.


Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τους κυανέρυθρους και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Έρικ ΜακΚόλουμ.

Ο Αμερικανός γκαρντ Έρικ ΜακΚόλουμ γεννήθηκε το 1988 και έχει ύψους 1μ.85. Αποφοίτησε το 2010 από το πανεπιστήμιο Γκόσεν και τα επόμενα δύο χρόνια, πρώτα της επαγγελματικής καριέρας του, αγωνίστηκε στο Ισραήλ στην Νετάνια και στην Χαποέλ Κφαρ. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά έπαιξε στον Απόλλωνα Πάτρας και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σε 28 αγώνες πρωταθλήματος, κανονικής περιόδου και πλέι οφ, είχε μέσους όρους 15,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα".

1 σχόλιο

  1. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΩΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΣ ΘΥΡΕΣ 5-6 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 500 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ?ΗΤΑΝ ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ'ΦΙΛΑΘΛΟΣ'ΑΝΟΙΞΕ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΝΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή