Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά σε Τέρνερ ο Ιστορικός!

Μπορεί η απόκτηση του Μισέλ από τον ΚΑΟΔ να μην προχώρησε, όμως στον Πανιώνιο έκαναν άμεσες κινήσεις και βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρω...

Μπορεί η απόκτηση του Μισέλ από τον ΚΑΟΔ να μην προχώρησε, όμως στον Πανιώνιο έκαναν άμεσες κινήσεις και βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας εξαιρετικής μεταγραφής.


Πιο συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Λάρι Τέρνερ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο έβγαλε "μάτια" με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο ύψους 2μ10 σέντερ, ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας του την χρονιά που μας πέρασε, οδηγώντας τον Απόλλωνα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είχε 5.5 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα ανά παιχνίδι και αποτέλεσε των "κολόνα" των Πατρινών μέσα στην ρακέτα.

Να σημειωθεί ότι ο  Τέρνερ έχει πολλές παραστάσεις από διάφορα προωταθλήματα του κόσμου, αφού έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Βενεζουέλα, Ισπανία, Ιαπωνία, Κίνα, Πουέρτο Ρίκο, Ουκρανία, Δομινικανή Δημοκρατία κ.α.

Αν λοιπόν πραγματοποιηθεί η απόκτηση του Τέρνερ, τότε ο Ιστορικός θα έχει δικαίωμα να προβεί σε ακόμα μια μεταγραφή κοινοτικού παίκτη για να "κλείσει" με τις θέσεις των ξένων στο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια