Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιγιάλειο εμφανίστηκε ο Νίκος Παντελής. Ο τεχνικός του Πανι...

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιγιάλειο εμφανίστηκε ο Νίκος Παντελής.


Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού:

Για την εικόνα της ομάδας: "Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή. Είχαμε φρεσκάδα, δείξαμε διάθεση και βγάλαμε αρκετές καλές προσπάθειες. Εκτός από το γκολ δημιουργήσαμε και ευκαιρίες και γενικά στο πρώτο μέρος είχαμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση μας και είναι και λογικό, γιατί προχωρήσαμε σε αρκετές αλλαγές. Γενικά ήταν ένα καλό τεστ".

Για τον τραυματισμό του Καμπάνταη και τον Αραβίδη: "Θα μάθουμε αύριο για τον Καμπάνταη. Θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε. Ο Αραβίδης από την Δευτέρα θα αρχίσει τις προπονήσεις".

Για τον υπό δοκιμή Ελ Γκαμπάς: "Έδειξε καλά στοιχεία. Μην ξεχνάμε ότι έφτασε στην Ελλάδα δύο-τρεις ώρες πριν το παιχνίδι, όποτε δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα. Πάντως είχε καλή εικόνα και θα δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει".

Για την ετοιμότητα της ομάδας: "Καμία ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Εμείς αυτή τη βδομάδα θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο σε κομμάτια κατοχής της μπάλας".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

5 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυσκολεύουν γιατι πέρσι είχες προπονητή που έκανε προετοιμασία και φέτος προπονητή που πήγε για διακοπες...Ειναι σαφώς ανώτερη η φετινή ομάδα και πιο πλήρες,αλλα η εικόνα που βγάζει ειναι αυτή που είδαμε όλοι.
    Δανεικοι έχουν έρθει αρκετοί.Φτάνει πια και ειδικά από τον Ολυμπιακό.Πιο πολύ πρόβλημα θα δημιουργήσουν,παρά θα λύσουν.Πόσο πια άλλωστε,να μικρηνουμε ως ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o panagopoulos sti larisa tha paei me to taxi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sto dwmatio me ton ele o panagopoulos ti ekane ektos apo ta podosfairika?? kseskonizan mipws???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η ΠΑΙΡΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ KAI ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 24 ΣΤΙΣ ΘΕΣΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ η ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή