Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία με... Ελ Γκαμπάς!

Συνεπής στις φιλικές... ισοπαλίες ήταν ο Πανιώνιος και στο ματς με τον Παναιγιάλειο στη Νέα Σμύρνη, το οποίο και έληξε 1-1. Το γκολ ο Κούρος...

Συνεπής στις φιλικές... ισοπαλίες ήταν ο Πανιώνιος και στο ματς με τον Παναιγιάλειο στη Νέα Σμύρνη, το οποίο και έληξε 1-1. Το γκολ ο Κούρος - Αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή Αιγύπτιος επιθετικός, Ελ Γκαμπάς.


Ο Ιστορικός κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πίεσε τον αντίπαλο του -κυρίως στο πρώτο ημίχρονο-, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Καλή εικόνα...

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον Παναιγιάλειο, έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του και θα μπορούσε να σημειώσει και παραπάνω από ένα τέρμα.

Ιδιαίτερα δραστήριοι για τους κυανέρυθρους ήταν οι Ντούνης και Μαρουκάκης, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μενδρινός.

Σκόρερ για τον Ιστορικό χρίστηκε ο Κούρος στο 24', ο οποίος με κοντινό πλασέ, ύστερα από σέντρα του Ντούνη, έκανε το 1-0 για την ομάδα. Σκορ που έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Ελ Γκαμπάς και... ισοφάριση

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον υπό δοκιμή Ελ Γκαμπάς να παίρνει την θέση του Κολοβού.

Ο Αιγύπτιος άσος αγωνίστηκε στα δύο άκρα της επίθεσης και τα δείγματα γραφής που έδειξε ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Καλός με την μπάλα στα πόδια, ταχύτητα και καλή τεχνική ήταν κάποια από τα στοιχεία που φανέρωσε στο παιχνίδι του.

Γενικότερα, πάντως, ο Πανιώνιος έριξε ρυθμούς στην "επανάληψη" και παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε εύκολα να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

Έτσι ο Παναιγιάλειος στο 57', σε μία από τις λίγες οργανωμένες επιθέσεις του, ευτύχισε να φέρει το ματς στα ίσια με όμορφη ενέργεια και σουτ του Ραχίμ.

Στη συνέχεια, ο Ιστορικός προσπάθησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όμως οι επιθετικές ενέργειες των Μαρουκάκη και Ελ Γκαμπάς, δεν είχαν αίσιο τέλος.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα ήρθε από τον Λάσνικ στο 65', με τον Αυστριακό να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ έξω και αριστερά από την περιοχή του Παναιγιάλειου, με την μπάλα όμως να σταματάει στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

*O Kαμπάνταης ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και την Κυριακή (11/08) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Μενδρινός, Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Καλτσάς, Κουλουχέρης, Πάνος, Παντίδος, Μαρουκάκης, Λάσνικ, Ελ Γκαμπάς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπότος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Ριζογιάννης, Γκοντζούλης, Μπούνας, Αλεξάντροβιτς, Λαζανάς, Φλίγκος.

Επαιξαν και οι: Ανδρούτσος, Μαυρόπουλος, Αγγουρίδης, Διαμαντόπουλος, Ρεκλείτης, Σούλης, Ακπαρίδης, Ραχίμ, Μπαλτιμάς.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Τι κατάντια είναι αυτή? Η ομάδα δείχνει εικόνα ομάδος Β εθνικής...Ο Ριβέρο είναι παίχτης? Χρειαζόμαστε σίγουρα δύο βαρβάτες μεταγραφές. Οπωσδήποτε ΝτεΒισέντι και Ολαιτάν μπας και σωθεί η χρονιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή