Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απολογήθηκε ο Κουλουχέρης!

Στα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ βρέθηκε την Τρίτη (13/08) ο Θέμης Κουλουχέρης, προκειμένου να απολογηθεί στην διοίκηση της ομάδας για την φρ...

Στα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ βρέθηκε την Τρίτη (13/08) ο Θέμης Κουλουχέρης, προκειμένου να απολογηθεί στην διοίκηση της ομάδας για την φραστική διαμάχη που είχε με τον Νίκο Παντελή στην προπόνηση της Κυριακής (11/08).


Ο έμπειρος αμυντικός, ως όφειλε, παρουσιάστηκε ενώπιον της διοίκησης και έδωσε εξηγήσεις για την συμπεριφορά του. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον άκουσαν και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η τιμωρία του ποδοσφαιριστή
.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Παντελή και δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Φυσικά, υπό αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως δεν θα βρίσκεται και στην αποστολή για τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. Ρε τι κάνει ο καραγκιοζης ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ektos enas apo toys pio poiotikoous paixtes mas...mparvo tyxaie panteli pou anti na kaneis ton stauro sou pou eisai proponitis ston Istoriko to travas to thema kai allo kai dn to teleiwneis.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και σιγα τον παικτη ....αλλα και σιγα τον προπονητη!!!ο κουλοχερης ειναι κουλοποδης βασικα!!!πολλους τραυματισμους!!!περσι τον χειμωνα επρεπε να μεινει ο ροβας και να φυγει αυτος!!!τωρα μονο μπαχαλο θα προκλιθει γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι αρχηγος(και σιγουρα απληρωτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΜΕΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ .ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιγες μερες πριν βγηκε το σποτακι ολοι μια γροθια...δεν φανταζομαι να εννοουσαν αυτο .... εγω λεω να κοιταξουν αυτοι που χαλανε το κλιμα να το φτιαξουν γιατι θα μπλεξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο εν λόγω παίκτης δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο την περσινή σεζόν και επιπλέον αντικειμενικά δεν προορίζονταν για βασικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή