Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συλλυπητήρια για Σαλευρή

Τα συλλυπητήρια της για τον άδικο χαμό του Νίκου Σαλευρή εξέφρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Faceb...

Τα συλλυπητήρια της για τον άδικο χαμό του Νίκου Σαλευρή εξέφρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος.


Οι κυανέρυθροι, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, προχώρησαν στην παρακάτω ανάρτηση:

"Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Σαλευρή και την ΠΑΕ Καλλιθέα για τον αδόκητο χαμό του".

Βρέθηκε νεκρός...
Η είδηση πως ο Νίκος Σαλευρής βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή (02/08) στην παραλία του Αλίμου -πιθανότατα από πνιγμό λόγω καρδιακού επεισοδίου- έχει σοκάρει όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ελλάδα.

Ο Νίκος Σαλευρής, ιδιοκτήτης επί χρόνια της Καλλιθέας και πρώην δήμαρχος της περιοχής, βρέθηκε νεκρός στον Αλιμο, όπου αγνοούνταν από την Πέμπτη.

Το πτώμα του άτυχου Σαλευρή βρέθηκε στη θάλασσα, αλλά ως τώρα δεν έχουν επισημοποιηθεί τα αίτια του θανάτου του.

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας είχε πάει για μπάνιο χθες, είχαν βρεθεί τα πράγματά του, αλλά ο ίδιος αγνοούνταν επί πολλές ώρες από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Έτσι, οι συγγενείς του ενημέρωσαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα να γίνουν έρευνες για την ανεύρεσή του.

Τελικά, το πρωί της Παρασκευής (2/8) βρέθηκε η σωρός του μεγαλομετόχου της Καλλιθέας και πιθανολογείται πως απεβίωσε από πνιγμό αφού προηγήθηκε καρδιακό επεισόδιο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια