Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οριστικά στη Νέα Σμύρνη με ΠΑΟ!

Όπως σας ενημέρωσαν και νωρίτερα τα panionianea.gr , η επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε τελικά κανονικά την άδεια και το ματς του Ιστορικού μ...

Όπως σας ενημέρωσαν και νωρίτερα τα panionianea.gr, η επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε τελικά κανονικά την άδεια και το ματς του Ιστορικού με τον ΠΑΟ θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.


Αν και το θέμα είχε... πολλά επεισόδια, τελικά αποφασίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής να πάρει κανονικά άδεια η Νέα Σμύρνη και έτσι το Σάββατο (24/08, 21:30) ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τους "πράσινους" στο σπίτι του!

Να σημειωθεί ότι η άδεια που πήραν οι "κυανέρυθροι" θα έχει ισχύ μέχρι τις 31/12/2013 και η οποία θα έχει και κάποιες απαγορεύσεις, όπως το να είναι παραμείνει κλειστή η Θύρα 1, αλλά και οι 9 και 10, που ήδη βέβαια δεν χρησιμοποιούνται για για φιλάθλους.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. μπορει το site να βρει ποσα πεναλντυ εχει κερδισει ο παο στην Ν.Σμυρνη οπο τη σεζον 80-81 εως τωρα; Πρεπει να ειναι πανω απο 10, αλλα θα εκτιμουσα αν μου αναφερατε καποιο ακριβη αριθμο. Σχετικο αρθρο,με λεπτομερειες,θα ηταν καλοδεχουμενο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη ο δευτερος γυρος θα κρινη πολλα πρεπη απο σημερα το πρωι οι αρμοδιοι για το γηπεδο να το τρεξουν το θεμα να κτυπησουν τις πορτες που χρειαζετε ουτως ωστε να ειναι ετοιμες οι επισκευες πριν ληξη η παρατασι που πηραμε μην τυχων και στειλουν την ομαδα εκτος τις φυσικης εδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει φυσικά και να τρέξουν αυτα τα θέματα,δεν έχουμε χρήμα τουλάχιστον ας λειτουργήσουμε σαν σύλογος επαγγελματικός οπως αρμόζει στην ομάδα μας,και οχι να τρέχουμε τελευταία στιγμή και στο θέμα μενδρινού να την πατάμε απο ανευθυνότητα κάποιων.Αυτό που πρέπει να σκεφτούν εκει στην δοιήκηση ειναί οτι δοιήκουν εναν σύλογο με πάνω απο 100 χρόνια ιστορίας και μόνο και μόνο για αύτο πρέπει τέτοια λάθη να μην ξανα επαναλήφθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή