Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έξω ο Καμπάνταης, μέσα ο Αραβίδης!

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκ...

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.


Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο φιλικό του Πανιωνίου με τον Παναιγιάλειο, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και έτσι τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση του "Γεντί Κουλέ".

Αντίθετα, στην αποστολή της ομάδας θα βρεθεί ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ιστορικού δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Νίκο Παντελή και το Σάββατο (17/08) ο έμπειρος προπονητής του Ιστορικού θα γνωστοποιήσει την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια