Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη προπόνηση για το Χάντμπολ του Ιστορικού

Πρώτη προπόνηση του τμήματος χάντμπολ ανδρών για την αγωνιστική σεζόν 2013-14. Οι προπονητές του τμήματος Αντώνης Κατσαράς και Γιώργος Καρα...

Πρώτη προπόνηση του τμήματος χάντμπολ ανδρών για την αγωνιστική σεζόν 2013-14.


Οι προπονητές του τμήματος Αντώνης Κατσαράς και Γιώργος Καρασαββίδης είχαν στην διάθεσή τους τους κάτωθι αθλητές:

Κώστας Τζάνος, Γαβριήλ Κορντέϊρο, Αργύρης Παπαδόπουλος, Ντένης Ντίντης, Γιώργος Ζαφειράκος, Ανδρέας Πίντερ, Αλέξανδρος Μωραΐτης, Άγγελος Λέκκας, Μάριος Περλορέντζος, Δημήτρης Κεραμιδάς, Γιάννης Αργυρός, Δημήτρης Νικολόπουλος, Κώστας Γκότσης, Μανώλης Παπαδάκης, Ηλίας Μπλαχούρης, Νίκος Ρούντος, Κώστας Δριμάλας, Κώστας Νείλας, Ηλίας Ράπτης, Θάνος Σακελλαριάδης, Τάσος Λάζαρης, Θόδωρος Γούλας, Γιώργος Γούλας, Γιάννης Βικέντιος, Ευθύμης Κοζατσάνης, Γιώργος Μιχελάκος, Γιώργος Χαντουμάκος, Διονύσης Θαλασσινός.

Ο Σταύρος Καρατράντος αποφάσισε να βάλει τέλος στην μεγάλη καριέρα του ως αθλητής αλλά να μην εγκαταλείψει εντελώς το χάντμπολ καθώς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του αυτή την φορά με την ιδιότητα του διαιτητή.

Η ομάδα φιλοδοξεί να διαβεί με επιτυχία τα δύσκολα μονοπάτια της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με απώτερο σκοπό την ανέλιξή της στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Έχει όλα τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσει αυτό το φιλόδοξο ταξίδι.

Αρωγός στην προσπάθειά της ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος και όλοι οι οπαδοί της.

Πηγή: elarepanionares

Δεν υπάρχουν σχόλια