Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλος στη Λιβαδειά!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το φιλικό παιχνίδι του Ιστορικού με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Οι κυανέρυθροι είχαν στην με...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το φιλικό παιχνίδι του Ιστορικού με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λιβαδειάς.


Οι κυανέρυθροι είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αρκετά καλή αμυντική λειτουργία, ενώ επιθετικά η ομάδα έδειξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά..

Η εξέλιξη…

Ο Νίκος Παντελής παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Πάνο, Κούρο, Παντίδο και Λαμπρόπουλο στην άμυνα, με τα δύο αμυντικά χαφ να είναι οι Κούρντι, Μητρόπουλος. Οι Κολοβός, Ντούνης ήταν στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Μενδρινός είχε τον ρόλο του επιτελικού χαφ και ο Καμπάνταης βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα του Λεβαδειακού μπήκε πιο ορεξάτη στον αγώνα, όμως η καλή αμυντική τακτική του Ιστορικού δεν έδωσε χώρους στους γηπεδούχους.

Μετά το πέρασμα του πρώτου 20λεπτου οι κυανέρυθροι ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να φτάσουν αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Αρχικά στο 39’ ο Καμπάνταης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού και εν συνεχεία, στο 41’, ο Κολοβός έκανε το κοντινό σουτ, με την μπάλα όμως να κοντράρει στον Γεωργίου.

Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το τέλος του 45λεπτου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος πίεσε από τα πρώτα λεπτά ψηλά, ωστόσο δεν μπόρεσε να βγάλει φάσεις στην εστία του Λεβαδειακού.

Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Λεμονή πήρε την κατοχή της μπάλας και έφτασε κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Οι κυανέρυθροι όμως είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στο 62’ ο τερματοφύλακας του Ιστορικού έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γιάντση, ενώ εφτά λεπτά αργότερα και πάλι ο νεαρός γκολκίπερ είπε «όχι» στο κοντινό πλασέ του Κάντζι.

Στο 77’ ο Γιαννακόπουλος ήταν και πάλι στην θέση του. Ο Κάντζι του Λεβαδειακού βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έδιωξε με τα πόδια.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ιστορικό στο 87’ να φτάνει μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ.

Ο Λάσνικ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Παντίδος έκανε την κοντινή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Λεβαδειακός: Πιζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Ιωαννίδης, Μαχαίρας, Πετράτζι, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα, Κάντζι, Βασιλείου.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Πάνος (87' Μπούζας), Παντίδος, Κούρος, Κούρντι (46' Ριβέρο), Λαμπρόπουλος (46' Κουλουχέρης), Μητρόπουλος, Μενδρινός (46' Λάσνικ), Ντούνης (72' Καλτσάς), Κολοβός (68' Παναγιωτούδης), Καμπάνταης (80' Μαρουκάκης).

Συνυάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. πολυ κακη η ομαδα , με απογοητευσε το δεξι μπακ. εχουμε προβλημα που πρεπει να το καλυψουμε αμμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή