Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καλοί αμυντικά, βελτίωση στην επίθεση»

Ο Νίκος Παντελής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Λιβαδειάς τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργί...

Ο Νίκος Παντελής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Λιβαδειάς τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, συμπληρώνοντας πως επιθετικά χρειάζεται βελτίωση.


«Στον επιθετικό τομέα θέλουμε βελτίωση. Αμυντικά τα πήγαμε καλά, όμως επιθετικά θέλουμε λίγη βελτίωση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, πάλεψε το παιχνίδι και συνεχώς θα δείχνομε βελτίωση».

Για τον Δημήτρη Κολοβό είπε: «Και για το παιδί είναι καλό και για τον σύλλογο να κάτσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. Πεταει φωτιες η επιθεση...ενα γκολ με τον εργοτελη και 0 με βεροια,απολλωνα και λεβαδειακο.Ας ελπισουμε ο Αραβιδης να συνεχισει οπως περυσι και να μας βγει η μεταγραφη επιθετικου,αν και πιστευω οτι το προβλημα ειναι οτι δε φτιαχνουμε φασεις για γκολ και οχι τα τελειωματα.Αμυντικα δειχνουν να στεκονται καλα,αφου μονη αλλαγη ειναι η προωθηση του Κουρντι.Πολυ δουλεια λοιπον στα στημενα που μας εδωσαν και την περασμενη σεζον πολλους βαθμους και ας ελπισουμε Μενδρινος και Λαζνικ να βρουν τροπο να δημιουργησουν τις φασεις....κι ενα δωρακι(βλεπε Σαμαρης)θα ηταν ο,τι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Deite ligo tis eykairies pou exase h Leivadia giati kaloi amyntika den hmastan. Apla htane parwn o Giannakopoulos se oles tis faseis pou h mpala phgaine mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον επιθετικό τον έχουμε βρεί ΗΔΗ
    Olaitan λέγεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δω ρε Παντελή πως θα βάλεις και Μενδρινο και Λασνικ στην ίδια ενδεκάδα ... Λάθος σχεδιασμός !!! Πάρτε έναν εξτρεμ τώρα πριν ειναι πολυ αργά . Κολοβος φευγατος , Αραβιδης τραυματίας , Ντουνης πολυ λίγος .... άρα τι μας έμεινε ; κοιτά που θα μας λείψει ο Πιου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως χωράνε Λάσνικ και Μενδρινός στην ίδια ενδεκάδα. Σε 4-1-4-1, όπως αυτό που παίζαμε πέρυσι στον πρώτο γύρο με Έλε. Με Μητρόπουλο(ή Ριβέρο) αντί Ρόβα, και μπροστά Λασνικ-Μενδρινό, αντί Φανούρη-Μενδρινό. Αυτό το σύστημα νομίζω μας ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή