Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Θετικά και αρνητικά συμπεράσματα»

Για το φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό μίλησε ο Νίκος Παντελής, μετά το τέλος του αγώνα της Νίκαιας. Αναλυτικά όσα είπε: «Έγινε ένα ανοιχτό...

Για το φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό μίλησε ο Νίκος Παντελής, μετά το τέλος του αγώνα της Νίκαιας.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο δοκιμάσαμε παίκτες που δεν συμμετείχαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Για ορισμένους τα συμπεράσματα ήταν θετικά, για άλλους αρνητικά. Απο την ομάδα μας λείπει το εύκολο γκολ. Περιμένω ακόμη 1-2 μεταγραφές για να καλυφθούν τα κενά αλλά και την επιστροφή του Αραβίδη και πιστεύω πως έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα. Μου άρεσε ο Ιωνικός, αν και ακόμη θέλει δουλειά. Ήταν κάλο που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο γιατί βοήθησε πολύ την ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του Ιωνικού, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκος Δήμου τόνισε: «Το παιχνίδι μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους.Οι παίκτες μου είχαν διάθεση και έπαιξαν ποδόσφαιρο δημιουργίας χωρίς να φοβηθούν τον αντίπαλο ενώ προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό. Ειμαι ευχαριστημένος απο όλους γιατί ανταποκρίθηκαν σε ότι τους ζήτησα. Επίσης νιώθω ικανοποιημένος γιατί έχουμε ρόστερ με δυο ισάξιες ενδεκάδες. Ηταν ένα πρώτο τεστ με δυνατό αντίπαλο που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε τις αδυναμίες μας και στα επόμενα φιλικα να δουλέψουμε πάνω σε αυτές».



Δεν υπάρχουν σχόλια