Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η... ακτινογραφία των κυανέρυθρων

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εντός έδρας μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Γιώργ...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εντός έδρας μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...


Γιαννακόπουλος: Όποτε χρειάστηκε ήταν... εκεί. Σταθερός, σωστές τοποθετήσεις και σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση.

Κούρντι: Με μία λέξη αλάνθαστος. Πολύ καλό παιχνίδι από τον νεαρό δεξιό μπακ του Ιστορικού, που ήταν εξαιρετικός αμυντικά και βοήθησε σημαντικά και επιθετικά.

Κούρος: Ο γνωστός δυναμικός Κούρος. Πολλές μάχες έδωσε σε ένα ακόμη ματς ο νεαρός άσος του Πανιωνίου, ενώ και επιθετικά βοήθησε με κάποιες προωθήσεις του.

Αυλωνίτης: Εξαιρετικός και πολύ καλή η συνεργασία του με τον Παντίδο στο κέντρο της άμυνας. Σωστές τοποθετήσεις και ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Παντίδος: Ότι γράψαμε για τον Αυλωνίτη ισχύει και για τον Παντίδο. Άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα και σχεδόν πάντα πρώτος στις "μάχες" με τους αντίπαλους επιθετικούς.

Μητρόπουλος: Είναι το "μηχανάκι" του φετινού Πανιωνίου στην μεσαία γραμμή. Πολύ τρέξιμο, πολλά μαρκαρίσματα, πολύ δουλειά από τον Μητρόπουλο σε όλο το ματς.

Παναγιωτούδης: Καλή παρουσία από τον Παναγιωτούδη. Βοήθησε σημαντικά και ανασταλτικά, αλλά και οργανωτικά.

Μενδρινός: Στο πρώτο μέρος ο έμπειρος μέσος δεν είχε τόσο καλή παρουσία, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του και μαζί του ανέβηκε όλος ο Πανιώνιος.

Λάσνικ: Έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως διαθέτει φαρμακερό αριστερό πόδι. Κάθε στημένη φάση "μύριζε" και γκολ από τις εκτελέσεις του. Έτρεξε, πάλεψε, όμως στο δεύτερο μέρος κουράστηκε και αντικαταστάθηκε.

Κολοβός: Από τους καλύτερους Πανιωνίου. Ορεξάτος, ταχύτατος, σωστές μεταβιβάσεις και ένα εξαιρετικό γκολ. Αυτά έκανε στο ματς με τον ΠΑΟ ο Δημήτρης Κολοβός!

Αραβίδης: Εξαιρετικός ο Κολοβός, αλλά ο τίτλος του MVP πάει δικαιωματικά στον Χρήστο Αραβίδη. Ο αρχηγός του Ιστορικού σημείωσε δύο τέρματα (το πρώτο γκολάρα!), πάλεψε σαν "σκυλί" όλες τις φάσεις και γενικότερα ήταν αρχηγός με τα όλα του!

Ντούνης (58'): Ο Ντούνης με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε πνοή στον Πανιώνιο και κατάφερε να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Προκάλεσε πολλά "ρήγματα' στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟ.

Καλτσάς (64'): Μπήκε με σκοπό να δυναμώσει την μεσαία γραμμή της ομάδας και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε. Καλή παρουσία από τον νεαρό αμυντικό χαφ.

Πάνος (80'): Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστευω οτι το αξιζει και με το παραπανω το μπραβο ο κοουτς, εκανε καλο κοουτσαρισμα και με τα φιδακια και με τους λαγους,περιμενουμε καλη εμφανιση και στην τουμπα στο πιο δυσκολο ματς εως τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή