Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εδώ είναι... Νέα Σμύρνη!

Μπορεί να πέρασε από... 40 κύματα η έδρα για το αποψινό (24/08, 21:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πάρθηκε η σωστή απόφαση και ο Ιστ...

Μπορεί να πέρασε από... 40 κύματα η έδρα για το αποψινό (24/08, 21:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πάρθηκε η σωστή απόφαση και ο Ιστορικός θα αγωνιστεί στο... σπίτι του και στη Νέα Σμύρνη το αφεντικό είναι ο Πανιώνιος! 


Οι παίκτες του Νίκου Παντελή, με την βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, θέλουν να ξεκινήσουν με το.. δεξί τις εντός έδρας φετινές τους υποχρεώσεις και κόντρα στον ΠΑΟ στόχος της ομάδας είναι η νίκη. 

Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς τον ανέτοιμο Καμπάνταη, τον τιμωρημένο Λαμπρόπουλο και τον Κουλουχέρη που προπονείται μόνος του.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο Παντελής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, με το πιθανότερο βασικό σχήμα, όμως, να αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Κούρντι, Κούρο, Παντίδο, Αυλωνίτη, Μητρόπουλο, Μενδρινό, Κολοβό, Ντούνη, Αραβίδη και Λάσνικ.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Παναγιωτούδης, Πάνος.

Η αποστολή: Κούρος, Ντούνης, Μπούζας, Κολοβός, Λάσνικ, Ριβέρο, Μενδρινός, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης, Παναγιωτούδης, Πάνος, Λιόλιος, Ζαχαράκης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 21:30, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο