Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισοπαλία συμπερασμάτων...

Την ευκαιρία να δει -κυρίως- αγωνιζόμενους παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια είχε ο Νίκος Παντελής ...

Την ευκαιρία να δει -κυρίως- αγωνιζόμενους παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια είχε ο Νίκος Παντελής στην φιλική αναμέτρηση της Νίκαιας με τον Ιωνικό. Οι κυανέρυθροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με το τέρμα της ομάδας να σημειώνει ο Μαρουκάκης.



Ο τεχνικός του Ιστορικού ξεκίνησε τον Ιστορικό με τους Παπαδόπουλο, Καλτσά, Λιόλιο, Αυλωνίτη, Κουλουχέρη, Παντίδο, Παναγιωτούδη, Λάσνικ, Μαρουκάκη, Μπούζα και Πάνο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παντελή ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και απείλησε δύο φορές στα πρώτα 30 λεπτά με τους Λάσνικ και Μπούζα.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, για να φτάσουμε στο 43', όπου ο Μαρουκάκης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Ιωνικού και με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν με μία αλλαγή, με τον Ριβέρο να παίρνει την θέση του Παντίδου.

Οι Νεοσμυρνιώτες στην "επανάληψη" φάνηκαν πιο κουρασμένοι, με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να κερδίζει συνεχώς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αρκετές φορές να γίνεται απειλητικός προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Επιθετικά ο Πανιώνιος προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους κυρίως με τους Λάσνικ, Μαρουκάκη και Πάνο, χωρίς ωστόσο να φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα η ομάδα της Νίκαιας ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς μετά από όμορφη αντεπίθεση ο Κουτσογιαννόπουλος με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 1-1.

Για τον Πανιώνιο ξεχώρισε με διαφορά ο Αντρέας Λάσνικ, ο οποίος έκανε όλο το παιχνίδι της ομάδας, ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο γκολκίπερ Νίκος Παπαδόπουλος. Θετική εμφάνιση και από τους Μαρουκάκη, Παναγιωτούδη, Παντίδο και Αυλωνίτη.

Ο Νίκος Παντελής δεν χρησιμοποίησε τους θεωρητικά βασικούς, καθώς ακολουθεί το Σάββατο το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στη Νέα Σμύρνη και στο ματς της Νίκαιας έβγαλε κάποια συμπεράσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιμιτζής, Βασιλείου, Πολυχρόνης, Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Μπεκατώρος.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Μακρυωνίτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μαργιόλης, Παπασπύρος, Μπουλούλη, Κατσαβριάς, Τσερκάνι, Μπερνιδάκη, Κουτσογιαννόπουλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Καλτσάς, Λιόλιος (75' Ποζίδης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος (45' Ριβερο), Παναγιωτούδης (63' Σμυρλής), Λάσνικ, Μαρουκάκης, Μπούζας (73' Γκεζος), Πάνος (84' Κορκόντζελος).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια