Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... κάπτεν Χρήστος Αραβίδης!

Ο Χρήστος Αραβίδης θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο πρώτος αρχηγός του Ιστορικού, με την επιλογή του Νίκου Παντελή μόνο τυχαία να μην εί...

Ο Χρήστος Αραβίδης θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο πρώτος αρχηγός του Ιστορικού, με την επιλογή του Νίκου Παντελή μόνο τυχαία να μην είναι φυσικά.


O 26χρονος επιθετικός γνωρίζει καλά τι εστί Πανιώνιος και σε κάθε παιχνίδι είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα ιδρώσουν και θα τιμήσουν την φανέλα που φοράνε.

Άλλωστε μετά την αποχώρηση του Φανούρη Γουνδουλάκη, ο Αραβίδης και οι Καμπάνταης, Μενδρινός είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, αλλά και ιδιαίτερα ισχυρές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες και ήταν απολύτως λογικό να πάρουν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

Να σημειωθεί, πως ο Χρήστος Αραβίδης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο του Πανιωνίου, τόσο για την αγωνιστική προσφορά και παρουσία του στην ομάδα όσο και για τον άψογο χαρακτήρα του, ενώ όποτε μπορεί δίνει και το παρών σε διάφορες καυνέρυθρες εκδηλώσεις του συλλόγου.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αγάπη του και το δέσιμο που έχει με τον Ιστορικό και αποτελεί χωρίς αμφιβολία το καλύτερο παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Να θυμίσουμε, τέλος, πως μετά τον Αραβίδη αρχηγοί του Ιστορικού θα είναι οι Καμπάνταης, Μενδρινός και Κούρντι κατά σειρά.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΑΞΙΖΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ . ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΝΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή