Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός στα panionianea.gr: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη»

Με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ «έγραψε» στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό το 2-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη το...

Με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ «έγραψε» στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό το 2-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη του Ιστορικού. Πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση «κάνοντας» συνεχώς άνω-κάτω την άμυνα των «πρασίνων».


Αναφερόμαστε φυσικά στον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟ, στην ψυχολογία που δίνει στην ομάδα αυτό το «τρίποντο», αλλά και στις φετινές βλέψεις των κυανέρυθρων.

Παράλληλα, μίλησε για τους δικούς του στόχους, για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τον κόσμο του Ιστορικού, αλλά και για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Κολοβού στα panionianea.gr

-Δημήτρη μεγάλη νίκη για τον Ιστορικό επί του ΠΑΟ με εξαιρετική εμφάνιση…

«Πιστεύω πως η ομάδα ήταν πολύ καλή και κάναμε ακριβώς ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας. Δείξαμε όλοι ότι θέλαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ο Αυλωνίτης έπαιζε από το πρώτο 15λεπτο με πρόβλημα και έδειξε ηρωισμό. Πολλά μπράβο αξίζουν όλοι».

-Αυτή η νίκη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, σας δίνει έξτρα ψυχολογία για την συνέχεια;

«Σίγουρα μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία. Όταν παίρνεις τέτοια παιχνίδια και με τέτοιο σκορ είναι πολύ σημαντικό. Το θέμα είναι να μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα».

-Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά, που όμως οι περισσότεροι από εσάς έχετε την περσινή (κυρίως) εμπειρία της Σούπερ Λιγκ. Μπορεί πιστεύεις ο Πανιώνιος να πετύχει κάτι περισσότερο από πέρυσι;

«Σίγουρα τα πιο πολλά παιδιά έχουν εμπειρίες από αγώνες Σούπερ Λιγκ. Εγω προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Είναι δύσκολο βέβαια να έχεις μεγάλη διάρκεια όταν οι περισσότεροι παίκτες είναι νεαροί, αλλά ο Πανιώνιος μόνο να κερδίσει έχει από αυτά τα παιδιά Έίναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε ότι πάμε για κάτι καλύτερο από πέρυσι. Το θέμα είναι να επιτευχθούν όσο πιο γρήγορα οι στόχοι της ομάδας».

-Ξεκίνησες με γκολ την σεζόν. Ένας από τους στόχους σου είναι να σημειώσεις περισσότερα από την περασμένη σεζόν;

«Για έναν επιθετικό τα γκολ είναι πολύ σημαντικά. Τόσο για τον ίδιο και την ψυχολογία του όσο και για την ομάδα. Στόχος μου είναι να πετύχω παραπάνω γκολ και να βοηθήσω τον Πανιώνιο».

-Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει κάτι στην Τούμπα;

«Είναι πολύ δύσκολο ματς χωρίς αμφιβολία. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα και θα πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε ότι δικαιούμαστε».

-Ένα σχόλιο για την στήριξη του κόσμου;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα και για την στήριξη προς το πρόσωπο μου. Έχω μέσα στην καρδιά μου τον κόσμο του Πανιωνίου».

-Τέλος, ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Θεωρώ πως έμεινε εντυπωσιασμένος από σένα. Εσύ νιώθεις έτοιμος για την Εθνική;

«Σίγουρα για κάθε Έλληνα η εθνική είναι το μεγαλύτερο όνειρο. Εύχομαι να βρεθώ και εγώ σε αυτήν την οικογένεια».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

1 σχόλιο

  1. XΘΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΗ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΡΟΧΩΡΙΣΘΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ TV ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή