Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα panionianea.gr στην παρουσίαση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/08) η πρώτη συγκέντρωση -παρουσίαση- της γυναικείας ομάδας βόλεϊ το...

Μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/08) η πρώτη συγκέντρωση -παρουσίαση- της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.


Άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο ευχήθηκαν να έχει η ομάδα μία πετυχημένη σεζόν, με υγεία πάνω απ' όλα χωρίς τραυματισμούς.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα Σκάκι του Πανιωνίου, με το παρών να δίνουν -μεταξύ άλλων-  οι: Θάνος Θανέλλας (προπονητής), Τάκης Χρυσοχόου (έφορος τμήματος), Φραγιόγλου Νίκος (έφορος τμήματος), Νίκος Καπάτος, Μένη Μιχαηλίδου, Πάνος Τσελέντης, το blog elarepanionares, o Κώστας Λιαρομμάτης, ο Χρήστος Βαρατάσης, ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ. Βασίλης Τσάβαλος και οι αθλήτριες:

Άννα Μαρία Δελατόλα(Α), Μαριλένα Σαγάνη(Κ), Μαρία Αναγνωστοπούλου(Κ), Αγγελική Οικονομάκη(Δ), Αντιγόνη Τσουμήτα(Κ), Τατιάνα Δαρλάση(Α), και οι νεαποκτηθείσες αθλήτριες:

Ζωή Τουρνάκη(Α), Σοφία Καραθανάση(Α), Άννα Μαρία Κουντουρά(Λ), Δανάη Μουρατίδη(Π), Αντριάνα Παβελή(Α), Ελευθερία Ρήγα(Π).

Η Ντίντα Νάστου(Α-Λ) και η νεαποκτηθείσα αθλήτρια Κωνσταντίνα Γάτου(Α-Δ) θα ενσωματωθούν αργότερα στην ομάδα.

Το κλίμα κατά την διάρκεια της παρουσίασης ήταν πραγματικά οικογενειακό, με την Πανιώνια διαφορετικότητα να ξεχωρίζει στις... λεπτομέρειες.

Τσάβαλος: «Ο Πανιώνιος έφερε το άθλημα στην Ελλάδα»
Ο Βασίλης Τσάβαλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης, τόνισε: «Κάνουμε όλοι στον σύλλογο την προσπάθεια για την βιωσιμότητα του συλλόγου. Εμείς θέλουμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας προς τα εσάς και ειδικά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Ο Πανιώνιος είναι ο σύλλογος που έφερε το άθλημα στην Ελλάδα. Εύχομαι να έχει το τμήμα μία πολύ καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς».

Ο Κώστας Λιαρομάτης από την μεριά του είπε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι απόψε εδώ. Εύχομαι καλή πορεία, επιτυχίες και εγώ θα πω πως θέλω να ανέβει η ομάδα και στην Α1».

Ο Πάνος Τσελέντης συμπλήρωσε: «Εμείς θα είμαστε κοντά στο τμήμα για να βοηθάμε πάντα. Ο Πανιώνιος είναι πραγματικά ο σύλλογος που έφερε το βόλεϊ στην Ελλάδα και μάλιστα το γυναικείο βόλεϊ. Εύχομαι να έχει η ομάδα μία πολύ καλή χρονιά. Επίσης χαίρομαι που είναι μαζί μας τα Πανιώνια Νέα που βρίσκονται στο πλευρό του Πανιωνίου και το blog elarepanionares».

Θανέλλας: «Οικογενειακός σύλλογος ο Πανιώνιος»
Ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Θανέλλας, τόνισε: «Έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας. Κρατήσαμε 2-3 έμπειρες κοπέλες που χρειάζονται σε πολλά θέματα και πήραμε νεαρές εξελίξιμες αθλήτριες με όρεξη και ταλέντο. Ο Πανιώνιος είναι οικογενειακός σύλλογος. Έχω νιώσει στήριξη σε αυτή την ομάδα. Είμαι από την φύση μου εγωιστής και θέλω να φτάσουμε ψηλά. Ότι μπορούμε θα το πάρουμε».

Χρυσοχόου: «Να είμαστε ταπεινοί»

Ο έφορος της ομάδας, Τάκης Χρυσοχόου, είπε από την μεριά του: «Χρειάζεται δουλειά, να είμαστε ταπεινοί και ότι αναλογεί θα το πάρουμε. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά, να έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στόχος είναι η 5αδα».

Ο έτερος έφορος της ομάδας, Νίκος Φραγιόγλου, είπε: «Πρέπει να ξέρουν όλα τα κορίτσια πως βρίοσκονται στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας. Όπου παίζει η ομάδα ο αντίπαλος ξέρει ότι παίζει με τον Πανιώνιο. Να υπάρχει υγεία όλη τη σεζόν και όλα θα πάνε καλά».

*Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Θέλω να γίνω φροντιστής αμισθί της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης .Καλή επιτυχία κοπελάρες μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή