Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής στα panionianea.gr: «Πάνω απ’ όλα η πειθαρχία»

Για το περιστατικό που συνέβη με τον Θέμη Κουλουχέρη στην προπόνηση της Κυριακής (11/08) μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Νίκος Παντ...

Για το περιστατικό που συνέβη με τον Θέμη Κουλουχέρη στην προπόνηση της Κυριακής (11/08) μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Νίκος Παντελής.


Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Πανιωνίου είχε έντονη λογομαχία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής, με αποτέλεσμα ο έμπειρος προπονητής να στείλει τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας στην διοίκηση για απολογία.

Ο Νίκος Παντελής μίλησε για το εν λόγω συμβάν στα panionianea.gr, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως σε μία ομάδα πρέπει να υπάρχει πάνω απ’ όλα πειθαρχία.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού:

«Ο παίκτης έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και εγώ ως όφειλα τον παρέπεμψα στην διοίκηση. Πάνω απ’ όλα πρέπει να υπάρχει πειθαρχία σε μία ομάδα. Κανείς μα κανείς το τονίζω αυτό δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. Η πειθαρχία είναι πολύ βασικό πράγμα στην ομάδα και χωρίς αυτή δεν πας πουθενά».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Πρακτικά τι σημαίνει το παρακάτω?

    Η Επιτροπή δεν χορηγεί πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ λόγω σοβαρής παραβιάσεως του νόμου που αφορά το δημόσιο συμφέρον και συγκεκριμένα τη μη προσκόμιση πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας. Όσον αφορά τη μη προσκόμιση μέχρι σήμερα από την κάτωθι ΠΑΕ εγγυητικής επιστολής, η Ε.Ε.Α. χορηγεί σ΄αυτή προθεσμία μέχρι τις 30-9-2013 για την προσκόμισή της:

    -ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

    Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 29-08-2013 και ώρα 12.00

    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/adeiodotiseis/adeia-ypo-proypotheseis-se-panathhnaiko-kai-ofh-den-phre-adeia-o-paniwnios.2368380.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PALI KALA POU O NIKOS PANTELIS DEN EINAI KANENA GATAKI OPWS KAPOIOI ALLOI POU EGINAN ALOGAKIA KSAFNIKA KAI DEN THA XATHEI H MPALA STA APODYTHRIA OPWS PERSY !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή