Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θανέλλας στα panionianea.gr: «Να φτάσουμε ψηλά τον Πανιώνιο» (video)

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού, Θανάσης Θανέλλας, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και μίλησε για...

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού, Θανάσης Θανέλλας, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και μίλησε για τις βλέψεις της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και για το τι περιμένει από τις αθλήτριες του.


Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής του Πανιωνίου:

-Τι περιμένετε τη νέα σεζόν από την ομάδα;

«Τη νέα σεζόν περιμένω πολύ δουλειά από τις αθλήτριες μας και πολύ προσπάθεια. Να έχουμε υγεία και ταπεινά, σεμνά και με δουλειά να καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά τον Πανιώνιο, εκεί που του αξίζει. Ο Πανιώνιος αξίζει να είναι πάντα στις πρώτες θέσεις και ειδικά με την ιστορία που έχει στο γυναικείο βόλεϊ, ευελπιστούμε ότι φέτος θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό».

-Τι θέλετε από τα κορίτσια και την ομάδα γενικότερα και ποιοι είναι οι αρχικοί στόχοι της ομάδας;

«Έχω συνεργαστεί με τα κορίτσια που ήρθαν στην ομάδα στην μεταβατική περίοδο του Πανιωνίου. Είναι επιλογές που κάναμε μαζί με την διοίκηση και προχωράμε τον σχεδιασμό, ώστε σε ένα βάθος χρόνου να έχει ο Πανιώνιος μία ταλαντούχα, νεανική και πολύ δυνατή ομάδα».

-Είστε ικανοποιημένος από το φετινό ρόστερ;

«Ότι είχαμε σχεδιάσει με την διοίκηση σε ένα ποσοστό 95% κατάφεραν οι άνθρωποι της ομάδας να το φέρουν εις πέρας. Πάντα στις μεταγραφές και στις διαπραγματεύσεις μπορεί όπως ξέρετε να μην γίνει κάτι».

-Κάτι που θέλετε να συμπληρώσετε;

«Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά την διοίκηση που βρίσκεται στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε εσάς, τα panionianea.gr, που είσαστε εδώ και μας βοηθάτε πολύ συνέχεια. Μας δίνετε δύναμη και στο τεχνικό τιμ και στις αθλήτριες με την κάλυψη και την υποστήριξη που μας παρέχετε, ώστε να συνεχίσουμε , κάτω από δύσκολες συνθήκες που περνάει γενικά ο αθλητισμός, να φέρουμε όλοι μαζί τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από τις δηλώσεις του Θανάση Θανέλλα στα panionianea.gr



Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια