Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικά και αρνητικά από το φιλικό του Πανιωνίου!

Αρκετά ήταν τα συμπεράσματα που βγάλαμε από το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι λίγ...

Αρκετά ήταν τα συμπεράσματα που βγάλαμε από το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό.


Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι λίγο έως πολύ αδιάφορο, αφού ως γνωστών σε αυτές τις φιλικές αναμετρήσεις το ζητούμενο είναι να δείξουν οι ομάδες σε τι κατάσταση βρίσκονται και που χρειάζονται βελτίωση.

Το συγκρότημα, λοιπόν, του Νίκου Πανττελή έδειξε στο ματς της Λιβαδειάς και καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, όμως φανέρωσε και κάποιες αδυναμίες.

Τα θετικά...
-Ο Ιστορικός έδειξε καλά δείγματα γραφής όσον αφορά την αμυντική του τακτική, με τις γραμμές να είναι κοντά, μη αφήνοντας έτσι στον Λεβαδειακό πολλούς ελεύθερους χώρους προς την εστία του Γιαννακόπουλου.

-Στα θετικά δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται και η εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Γιαννακόπουλου. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιωνίου είχε αρκετή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο και με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις κράτησε το "μηδέν" για την κυανέρυθρη εστία. Ο ταλαντούχος γκολκίπερ δείχνει πως φέτος θα είναι η χρονιά του!

-Πολύ καλή παρουσία από τον Παύλο Μητρόπουλο στην μεσαία γραμμή, με πολύ τρέξιμο και πολύ καλή αμυντική και όχι μόνο συμπεριφορά.

-Ο Αντρέας Λάσνικ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46' και στο δεύτερο μέρος ήταν ο άνθρωπος από τα πόδια του οποίου περνούσε όλο το παιχνίδι του Πανιωνίου. Καλή επαφή με την μπάλα, πολύ καλά στημένα και γενικότερα εξαιρετικό ματς από τον Αυστριακό, που δείχνει πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

-Τέλος στην "κατηγορία" με τα θετικά προστίθεται και η επάνοδος του Βασίλη Λαμπρόπουλου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δείχνει πολύ καλό πρόσωπο σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και αποτελεί ουσιαστικά μία εξαιρετική "μεταγραφή" για τον φετινό Πανιώνιο.

Τα αρνητικά...
-Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα της Λιβαδειάς ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αναπτύξει σωστά επιθετικά το παιχνίδι του. O Κώστας Μενδρινός δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάνει με δυσκολία στους επιθετικούς της ομάδας.

-Η ομάδα δεν κατάφερε να είναι αποτελεσματική στις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Οι κυανέρυθροι δημιούργησαν 3-4 καλές στιγμές στην εστία του Λεβαδειακού, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Κάτι που χρειάζεται σίγουρα βελτίωση, αφού στο πρωτάθλημα οι λίγες φάσεις που θα έχει η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια της πρέπει να γίνονται και γκολ!

-Αμυντικά αν και η ομάδα στάθηκε καλά, στο δεύτερο ημίχρονο είχε πρόβλημα στο να περιορίσει τον Κάντζι του Λεβαδειακού. Σε κάποιες περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη λειτουργία και αλληλοκάλυψη ανάμεσα στους αμυντικούς.

-Η ομάδα δείχνει πως χρειάζεται ενίσχυση με έναν ακόμη παίκτη στην επίθεση. Βέβαια μην ξεχνάμε και την απουσία του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια