Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μαζί είμαστε οικογένεια. Είμαστε Πανιώνιος» (video)

"Μαζί είμαστε οικογένεια. Είμαστε Πανιώνιος". Αυτό είναι το σλόγκαν του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου στο διαφημιστικό παρουσίασης των ε...

"Μαζί είμαστε οικογένεια. Είμαστε Πανιώνιος". Αυτό είναι το σλόγκαν του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου στο διαφημιστικό παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2013-14.


Οι Χρήστος Αραβίδης, Αντρέας Λάσνικ, Αλέξανδρος Κούρος και Βασίλης Λαμπρόπουλος "συστήνονται" στον κόσμο και καλούν τους φίλους του Ιστορικού να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

Δείτε τα βίντεο...

Χρήστος Αραβίδης


Αντρέας Λάσνικ


Αλέξανδρος Κούρος


Βασίλης Λαμπρόπουλος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. πολυ ωραιο το βιντεο για τα διαρκειας!!μακαρι να μπορουσαμε οικονομικα και να επαιζε σε καποια καναλια για περισοτερο διαφημιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά το θέμα είναι να πηγαίνει κόσμος στο γήπεδο . Π.χ. πέρσι στο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ περισσότεροι ήταν οι παοκτσήδες παρά εμείς.Και μετα το παιχνίδι οταν ανηφόρζιες πλατεία έβλεπες στις καφετέριες να μην πέφτει καρφίτσα...Και το άλλο . Τί θα γίνει με την μαθητική εξέδρα;;; Πάνε όλα τα τσογλάνια στην μαθητική και πηδάνε δίπλα που πληρώνεις.και ο σεκιουριτάς απλώς τους κάνει παρατήρηση..Ωραία Πανιώνια παιδεία.Και γω 16 χρονών είμαι και δεν ειναι οι γονεις μου στην καύτερη οικονομική κατάσταση αλλα απο το να μπώ τζαμπέ θα δώσω 5 ευρώ στην ομάδα που αγαπώ για να την ενισχυσω... ΕΞΩ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή