Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο προσκήνιο ο Ελ Γκαμπάς! (video)

Την περίπτωση απόκτησης του Μοχάμεντ Ελ Γκαμπάς εξετάζουν στον Πανιώνιο, για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Αιγύπτιος φορ...

Την περίπτωση απόκτησης του Μοχάμεντ Ελ Γκαμπάς εξετάζουν στον Πανιώνιο, για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας.


Ο Αιγύπτιος φορ έμεινε ελεύθερος από την Λιρς και μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας, Σάββατο (10/08), να βρεθεί στη χώρα μας και να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (19:00) στη Νέα Σμύρνη.

Βέβαια, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα με τις μεταγραφές του Πανιωνίου και αν μπορεί τελικά να αποκτήσει άλλο ποδοσφαιριστή άνω των 24.

Από την στιγμή, πάντως, που γίνονται κινήσεις για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα, λογικά οι κυανέρυθροι ευελπιστούν πως η ομάδα θα μπορέσει να κάνει κανονικά την τελευταία μεταγραφή με παίκτη άνω των 24 που δικαιούται.

Ο Ελ Γκαμπάς αγωνίστηκε στην Αλ-Μαρσί, με την οποία σημείωσε εννέα γκολ σε 24 αγώνες, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Λιρς, όπου σε τρία χρόνια είχε 86 συμμετοχές και 14 γκολ.

Να σημειωθεί τέλος, πως δεν πιάνει θέση ξένου, καθώς είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου.


1 σχόλιο