Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιμάμε τα 123 χρόνια του Πανιωνίου και την μνήμη της Σμύρνης»

Για τον συμβολισμό που έχει η φετινή μαύρη εμφάνιση που θα φοράει ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος μίλησε ο Παντελής Τσιλαλίδης, στο περιθώριο της ...

Για τον συμβολισμό που έχει η φετινή μαύρη εμφάνιση που θα φοράει ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος μίλησε ο Παντελής Τσιλαλίδης, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ιστορικού.


Αναλυτικά ο κ. Τσιλαλίδης τόνισε:

«Πριν 91 χρόνια, στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η καταστροφή της Σμύρνης. Μη ξεχνώντας την καταβολή της ομάδας από τη Σμύρνη, η διοίκηση αποφάσισε η ομάδα για φέτος να φορέσει την μαύρη εμφάνιση, τιμώντας πάνω απ’ όλα τον εθνομάρτυρα Χρυσόστομου Σμύρνης, τους αθλητές του Πανιωνίου που σφαγιάστηκαν και τους Έλληνες πολίτες της Σμύρνης. Τιμάμε τα 123 χρόνια φέτος της ίδρυσης του συλλόγου και συγχρόνως τιμούμε την μνήμη των πεσόντων από την καταστροφή της Σμύρνης. Επίσης φέτος, προς τιμή των Πανθήρων, αποφασίστηκε να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 30, τιμώντας έτσι την ημερομηνία ιδρύσεως τους. Περιμένουμε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, ώστε να βοηθήσει τόσο αγωνιστικά όσο και την διοίκηση, για να βγάλει με επιτυχία το δύσκολο έργο της και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιλαλίδης μίλησε στα panionianea.gr, για την έναρξη συνεργασίας των ακαδημιών της ΠΑΕ με τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις "Fous de Foot" στη Βάρη:

«Στη Βάρη εγκαινιάζουμε τον νέο χώρο για τις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι ένας σύγχρονος χώρος, ο οποίος θα φιλοξενήσεις τις μικρές ηλικίες. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλή δουλειά στο προπονητικό κέντρο. Οι προπονητές θα έχουν όλες τις ανέσεις για να δουλέψουν σωστά. Θεωρώ πως θα συνεχιστεί η παραγωγή παικτών από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και θα γίνεται με ρυθμούς που θα ικανοποιούν και τους γονείς και την ΠΑΕ που στόχος είναι να στελεχώνεται η ομάδα με παίκτες από τα φυτώρια της ομάδας».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙ ΣΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΗ ΜΑΥΡΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ,ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή