Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστασιάδης στα panionianea.gr: «Ο Πανιώνιος θα έβρισκε την λύση...»

Ο έμπειρος αθλητής του Ιστορικού, Ζάχος Αναστασιάδης, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν της ομάδας Πόλο τ...

Ο έμπειρος αθλητής του Ιστορικού, Ζάχος Αναστασιάδης, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου, στην προσπάθεια που έγινε απ’ όλους για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά και στην επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Πανιώνιο.


Αρχικά ο 32χρονος περιφερειακός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα το Καλοκαίρι, μέχρι να οριστικοποιήσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1:

«Ξεκινήσαμε το προγραμματισμό λίγο αγχωμένα γιατί κάποια στιγμή η ομάδα ήταν στον αέρα και υπήρχαν και σκέψεις να μην κατέβει καν στο πρωτάθλημα της Α1. Προσωπικά δεν πίστεψα ότι πρόκειται να γίνει αυτό. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και θα έβρισκε την λύση, χάρη στην διοίκηση και στους ανθρώπους που την πλαισιώνουν και τελικά είχα δίκιο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν άπαντες στον σύλλογο, προκειμένου ο Πανιώνιος να είναι σε θέση να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων και της διοίκησης που έδωσαν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για να κατέβει η ομάδα στην Α1. Έδειξαν ακόμη μια φορά ότι ο Πανιώνιος είναι ιδέα. Αλλά πάνω σε αυτό θέλω να τονίσω και να πω ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του καλοκαιριού εμείς οι αθλητές και ο προπονητής μας, Αλέκος Βάσσος, συμφωνήσαμε να μείνουμε στην ομάδα με τις οποίες δυσκολίες δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη μας για τον Πανιώνιο. Πιστεύω ήταν το άλφα κ το ωμέγα γι’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται από όλους στον σύλλογο και επίσης η προσπάθεια από εμάς τους ίδιους, τους παίκτες και προπονητή, είναι μεγάλη για να φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι η ομάδα αγωνιστικά θα έχει μια καλή εικόνα και θα παλέψει για το καλύτερο».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα που αγαπάει, τον Πανιώνιο:

«Εγώ προσωπικά έχω ακόμα να παίξω 2-3 χρόνια και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ, τον Πανιώνιο και πουθενά αλλού».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια